-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar ;
Eğtim - öğretim yılının başlamasıyla biz de üniversite hayatıyla tanışmış olduk. 4 yılın ardından sektörde rahatça iş bulabilmek için üniversite yıllarında kendimizi geliştirmemiz gerektiğini biliyoruz.
Bu platformda tecrübeli arkadaşlarımın olduğunu düşünüyorum. Bana ve ben gibi bu bölümü okuyanlara tavsiye ettiğiniz KİTAPLAR ( bilgisayar müh. ile alakalı) , VİDEO DERSLERİ vs. gibi bize kaynak olabilecek yorumlarınızı bekliyorum :)
Ayrıca bu bölümü okuyanlardan tavsiyelerini bekliyorum.
Teşekkürler :)
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Kodlabın mühendis setlerine bak
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Şuanda 2.sınıfım . Mutlaka C dilini çok iyi öğren herşeyde lazım oluyor .
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
hocam üniversite öğrencisi değilim ancak html css php konularında kaynak isterseniz özel mesajdan iletebilirim.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bende lise 3 öğrencisiyim hedefim yazılım mühendisliği okumak ordan yapabilirsem güvenlik alanıyla uğraşmak python dilini kullanıyorum Linux öğrenmeye çalışıyorum siber güvenlik alanında bulduğum kitapları dersleri bitirmeye çalışıyorum bana bir öneriniz var mdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Benim tavsiyem kodlabdaki kitaplarla zamanını kaybetme, birkaç tanesini bitirdim ama gerçekten genel olarak çok yetersizler. Eğer ingilizcen iyiyse yabancı kaynaklardan yararlan, video dersler için Udemy iyi gider
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benden tek tavsiye. Bölümünü severek oku. Kaç tane bilgisayar mühendisi arkadaşım var hiçbiri bilgisayarı sevmiyor. Ben işletme okumuş olmama rağmen onlarla bilgisayar konusunda yarışıyorum. Yani kesinlikle bilgisayarı ve öğrenmeyi sev.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Benim sana tek tavsiyem iyi derecede ingilizce öğren. (okulu türkçe mi okuyorsun ingilizce mi bilmiyorum, her iki durum içinde geçerli) Eğer bilişim ve teknoloji sektöründe mühendislik yapıp yüksek hedeflerin varsa, piyasadaki tüm kitapları okusan da bir yere kadar. Özellikle güvenlik alanında çalışmak istediğini söyleyen bir arkadaş olmuş. Programlama dilleri ve konunun teknik detaylarından önce veya bunlarla birlikte ingilizce şart.