-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar mühendisliği neden okunur ? Okumadan da , okuyanlardan daha tecrübeli olunabilir mi ? Hiç bir şey bilmeden bilgisayar mühendisliği bölümü yazanlar zorluk çeker mi ?
Malum YGS'ye de az bir zaman kaldı kafalarda fikir olması açısından bu sorularıma yanıt arıyorum.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
hsynterkr
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Lisede programlama vs çalışıyordum. Hiç bir şey bilmeden gitmek zorluk çektirir biraz ama engel değildir. Sadece dersi geçmeye uğraşırsan okumayan senden daha tecrübeli olabilir elbette. Ordan mezun olduğunda sadece sana bir mühendis etiketi yapıştırıyorlar. Sen istersen hiç bilgisayar mühendisliği okumadan okuyan birinden daha tecrübeli olabilirsin. haftada bir programlama görüyoruz. Onun dışında matematik fizik elektrik hatta edebiyat bile görüyoruz. Anlayacağın isteyen, gönül veren yapar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
alaylı olup mektepliden daha da iyi olunabilir, yada tam tersi fakat bu işlerin kitap kısmınıda iyi bilmek gerekiyor. tamam her ne kadar bilgisayarı iyi kullanabiliyor, bir o kadar da iyi kod yazabiliyorsak keza donanım bilgiside varsa en basitinden hdd bir bellek mi yoksa disk mi diye sorulduğunda ikilemde kalmamak gerekiyor. :) tecrübe kısmı ise zamanla aşılacak bir durum kanımca. misal ben 12 yıldır bilgisayarla uğraşıp-10 senedirde kod yazan adamım, bu sektörde çalışmışım-ortam görmüşüm, sırf puanı yettiği için (daha öncesinde bilgisayar ile alakası olmayan bir kişiden bahsediyorum) 4 yıllık bilg. müh.'nden mezun olan birisini kendimle bir tutmam (şahsen). yinede okul okul okul! diploma olmadan istediğin kadar "biliyorum" deyip deyip dur. maaşın belli, statün bellidir, o diploma sana bi +2000 ₺ daha para katar. özel sektör birazda böyle. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bilgisayar muhendisligi (ingilizce) 2. Sinif ogrencisiyim. Bilgisayara olan merakim yuzunden bu bolumu sectim cok memnunum. Hicbirsey bilmedenden kastiniz ben de onceden java,c,c++ bilmiyordum fakat ogrendim. Universiteden once java adina hicbirsey bilmiyordum mesela. İlk baslarda herkese zor geliyor fakat anladikca kolay oldugunu anliyorsunuz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Sunucu Optimizasyonu ve Fazlası
https://sunucuoptimizasyonu.com