yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Anladık, sen inanmıyorsun. Ama inancı olan insana da ''dua etme'' deme hakkına sahip değilsin.
İnananlar bilir ki, duanın gücü asla hafife alınmaz.
Tabii ki insanlar çabalayacak ve sabır gösterecekler. Ama dua da edecekler.
Hep yaşına veriyorum ama insanların hevesini kırmak senin ne haddine?
Nereden biliyorsun, belki yakın bir zamanda duası kabul olunacak? Sen mi biliyorsun kabul olunmayacağını.
Her zaman bir hayır vardır.
Lions gayet güzel özetlemiş Mevlana dan.
Hep bir muhalefet içerisindesin. Gençsin eyvallah.
Ama hassas konularda saygı duymayı da öğrenmelisin.
Arkadaşın konusu, kendi yorumum. O bir şey söylemiyorsa size bir şey söylemek düşmez. Yazdıklarımı da tane tane oku. Hemen atarlanma sakin ol. Yaştan dem vurup duruyorsun sürekli hakkimda ne biliyorsun da konuşuyorsun? Senden bir şey öğrenecek bir insan değilim rahat olabilirsin. Aklını kendine sakla lütfen.
Fikrimi de özgürce söylerim. Katılır katılmazsın fakat bu sana beni alıntı yaparak saldırma hakkı vermez. Kabul olacağını nerden biliyorsun? Özel güçlerin mi var? Daha çok çalışması veya gerekenleri farklı yollarla yapması somut ve realist adımlardır.
Neyse neyse, sizin gibilere bir şey anlatmak inanılmaz zor bir durum. Sürekli muhalefetsin dediğin durumların neredeyse tamamında somut deliller ve konuşmalar yapıyorum. Peki ya sen ne yapıyorsun? Hadi seninle ekonomi politika tartışalım. Bakalım neler biliyorsun? Öyle muhalifsin, yaşın şu bu demek sadece varolan donanımsızlığının bir tür dışa vurumu.
Benim yorumlarımı alıntılama, polemik yaratma. Bilgin veya fikrin varsa da konuya sun arkadaş faydalanmak isterse faydalansın. Benim senin fikrine veya aklına ihtiyacım yok.