HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kafamı kurcalıyor. Madem ki kendi fikir dünyamızı anlatacağız madem ki kişisellikten yanaydık neden garantili etkili öz hakiki kesin seo gibi garaip işlerle haşır neşir oluyoruz?
Para kazanmak bizim amacımız ise neden kişisel kelimesini kullanıyoruz? Blogculuğun asli unsuru para kazanmak da benim mi haberim olmadı?
Anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi?
Merak ettiğim bir nokta da Garantili Seo kavramı. Diyelim ki garantili seo hizmeti veren birine iki arkadaş para kazanma kelimesi ile seo hizmeti aldı. Kim 1. Sırada cıkacak? Hizmeti veren aynı kişi sonuçta. Beni aydınlatabilir misiniz?
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
İşin içine para giriyorsa bir şeyin tadını almak oldukça güç. Blogculuğun ve forumların değerinin azalmasında en büyük etken sosyal ağlardır. Malesef eski forum tatlarını ben alamıyorum.
SEO için ise daha çok parayı veren ve daha çok para harcayan kişinin işleri görülüyor. Demiştim ya bir işin içine para girince olay farklı boyutlara giriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Eğer bir seo uzmanı aynı anahtar kelimede 2 kişiden aynı anahtar kelime için para alıyorsa o kişinin işinden şüphe etmek gerekir. Aynı anahtar kelime için tek çalışma olmalıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-