lostyazilim
tr.link

Bootstrap'tan artık iğreniyorum. #StopBootstrap

15 Mesajlar 1.848 Okunma
acebozum
tr.link

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
defalraca sorulmuş alternatif ne yapılsın diye sizde 4 mesajınızında da cevap vermiyorsunuz.Alternatif nedir? koyun ortayta denmiş

elektronikssl
webimgo

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
"Hazıra konmayalım, çamaşırları çamaşır makinasında değil elimizde yıkayalım. Atıyorlar çamaşır makinasına çamaşırları, sonra ben çamaşır yıkadım diye ortada geziniyorlar. Hayret bi'şey..."

Acaba konudaki serzenişin, yukarıdaki serzenişten farkı var mıdır?
Ogulcan ismail03

kişi bu mesajı beğendi.

ahmet47 ahmet47 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Girişimci, Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 39 / 33
  • Ticaret 4, (%100)
Projeye uygun ve maliyeti düşürüyorsa kullanılır. Tabi bu frameworkleri özelleştirmeden kullanıldığın da iğrenç duruyor.
Ek olarak: tumblr.com kullanıldığını görmedim. Eklenti mi farketmedi acaba. https://chrome.google.com/webstore/detail/wappalyzer/gppongmhjkpfnbhagpmjfkannfbllamg

¯\_(ツ)_/¯

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Ama şimdi bir de şöyle bakmak gerek, dünyanın kabul ettiği bir dil var mesela İngilizce. Cms sistemleri var mesela Wordpress.

Açık kaynak olarak bootstrap bir grid yani responsive sisteminin çatı temelidir diyebiliriz. Grid sistemini kullanmak seni bir çok yükün altından rahatlıkla kaldırabilir mobile ve tablete duyarlı hale getirmek bir kaç satır koddan ibaret.

Ben tüm projelerimi önce bootstrap default kodları ile kodluyorum sonrasında sıfırdan arayüz çizip tekrar bootstrap alt yapısı kullanarak Html Css kodlattırıyorum ve Wordpress'e entegre ediyorum :)

PHP de bir framework, kullandığımız tüm diller ücretsiz Open Source kaynaktır. Sen onu alıp çok güzel bir projeye çevirebilirsin, o yüzden bir de konuya böyle bakmalı diye düşündüm ..
JumperTech

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
wmaraci

JumperTech JumperTech Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 820 / 523
  • Ticaret 19, (%100)
cthax Alternatif olarak kendileri biraz hazırcı olmayıp css'yi öğrenseler frameworke gerek kalmayacağı düşüncesindeyim...

GokhanKara Ufak çaplı projeler için dediğim gibi neden kullanılmasın ama kalkıp da uluslararası gerçekten kurumsal bir proje için bu sistemi kullanmak saçma olmaz mıydı.

Evet php vs. hepsi bir framework değil fakat bir yapıdır, onları geliştiren kişi vs vardır ama bir yapının içinde yapıyı tetikleyen sistem biz olmalıyız neden bir framework tetiklesin ki... Yazılımcının işi budur hazır yapıları tetiklemek, tetikçi tutarak tetikletmek değildir bence...
GokhanKara

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al