lostyazilim
tr.link

BT Akadamemi | Yazılım Uzmanlığı Eğitimi (Microsoft Certified Solution Developer-MCSD)

5 Mesajlar 1.607 Okunma
acebozum
tr.link

MertEren MertEren WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere açık kaynak (php vb.) diğer ( asp v.b) olarak bir çok programlama dili bulunmaktadır.

Şahsen Bilgisayar Programcılığı bölümü bitirdim. Programlama dilleri olarak genellikle açık kaynak dillere ilgi duydum. Fakat şunu farkettim ki Türkiye'de Bussines olarak yürüyen işletmelerin hiçbiri açık kaynak kodlu yazılımlarla çalışmamak istiyorlar.

Yaptığım araştırmalarda güvenlik açıklıkları,hazır kütüphane vb. gibi nedenlerle hem işletmeler, hemde yazılımcılar bu tezi doğrulamaktalar.

Bu kanıya dayanarak yaptığım araştıramaya göre BT AKADEMİ firmasının Yazılım Uzmanlığı Eğitimi (Microsoft Certified Solution Developer-MCSD) eğitimine gitmeye karar verdim. Fiyat olarak 4500TL'ye kadar indirebildim x12 taksit olarak.

Bu sektörde ki tercübeli insanlar olarak sizden öğrenmek istediğim bilgiler şunlar;

[*]Bu Kursa gitmelimiyim ?
    [*]Bu kurs bana neler katar ?
    [*]Fiyatı makülmudur ?
    [*]Bu kurs bana ne katabilir ?

Sizlerin yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden tüm görüşleriniz için teşekkür ederim.

Saygılar.

elektronikssl
webimgo

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Sertifika verilmesi bir avantaj olabilir ancak bana sorarsanız, herhangi bir programlama dilini orta seviyede bildiğiniz taktirde C#'ı kolayca öğrenebilir, biraz çabayla ileri konuları da kavrayabilirsiniz. Bu sertifikasyon ne kadar işe yarıyor, ne kadar aranıyor bilemiyorum ancak verilen para ile öğretileni ben yetersiz buldum.

• Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Sertifika verilmesi bir avantaj olabilir ancak bana sorarsanız, herhangi bir programlama dilini orta seviyede bildiğiniz taktirde C#'ı kolayca öğrenebilir, biraz çabayla ileri konuları da kavrayabilirsiniz. Bu sertifikasyon ne kadar işe yarıyor, ne kadar aranıyor bilemiyorum ancak verilen para ile öğretileni ben yetersiz buldum.

[*]Beni yanlış anlamazsanız bu sektörde tecrübeniz nedir ? ( Amacım sorgulamak değil sadece cevabınıza göre kendi çapımda denge sağlamak için soruyorum.)

[*]Verilen parayla ne öğretilirse yeterli bulursunuz ? Neden yetersiz sizce?

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

Mert Eren adlı üyeden alıntı

• Beni yanlış anlamazsanız bu sektörde tecrübeniz nedir ? ( Amacım sorgulamak değil sadece cevabınıza göre kendi çapımda denge sağlamak için soruyorum.)

• Verilen parayla ne öğretilirse yeterli bulursunuz ? Neden yetersiz sizce?

Sektörde çok tecrübe sahibi değilim, ancak hiç programlama dili bilmeden öğrenmeye başladığım C# dilinde ileri bir seviyeye ulaştım. Burada bahsi geçen "İleri C# Konuları", delegate, constructor method, linq vb. konular bugün kitapçıdan alacağınız bir C# kitabının ortasına gelmeden anlatılan ve kolayca kavrayabileceğiniz konular. Ben bunu neredeyse sıfırdan başlayan biri olarak söylüyorüm kaldı ki siz en az 2 dili orta seviye biliyorsunuz ve mantığa hakimsiniz. Bu konular kendi başınıza kısa sürede öğrenebileceğiniz konular. Tabii diğer birkaç konu daha var tanıtımda bahsi geçen, ancak bunlar da esasında kolayca üstünden gelebileceğiniz konular.

Ancak verilen sertifika ne kadar değerli, önünüzde ne gibi kapılar açıyor hiç bilemiyorum. Dolayısıyla her ne kadar ben bu paraya bu eğitimin değmeyeceğini düşünüyorsam da tabii ki yanılıyor olabilirim. Daha tatmin edici cevaplar için biraz daha deneyimli arkadaşları beklemek durumundayız, bu sırada da konuyu üste çıkartabildiysem ne mutlu bana :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Sektörde çok tecrübe sahibi değilim, ancak hiç programlama dili bilmeden öğrenmeye başladığım C# dilinde ileri bir seviyeye ulaştım. Burada bahsi geçen "İleri C# Konuları", delegate, constructor method, linq vb. konular bugün kitapçıdan alacağınız bir C# kitabının ortasına gelmeden anlatılan ve kolayca kavrayabileceğiniz konular. Ben bunu neredeyse sıfırdan başlayan biri olarak söylüyorüm kaldı ki siz en az 2 dili orta seviye biliyorsunuz ve mantığa hakimsiniz. Bu konular kendi başınıza kısa sürede öğrenebileceğiniz konular. Tabii diğer birkaç konu daha var tanıtımda bahsi geçen, ancak bunlar da esasında kolayca üstünden gelebileceğiniz konular.

Ancak verilen sertifika ne kadar değerli, önünüzde ne gibi kapılar açıyor hiç bilemiyorum. Dolayısıyla her ne kadar ben bu paraya bu eğitimin değmeyeceğini düşünüyorsam da tabii ki yanılıyor olabilirim. Daha tatmin edici cevaplar için biraz daha deneyimli arkadaşları beklemek durumundayız, bu sırada da konuyu üste çıkartabildiysem ne mutlu bana :)

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Umarum sorduğum soruyu yanlış anlamamışsınızdır. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al