- Beni yanlış anlamazsanız bu sektörde tecrübeniz nedir ? ( Amacım sorgulamak değil sadece cevabınıza göre kendi çapımda denge sağlamak için soruyorum.)
- Verilen parayla ne öğretilirse yeterli bulursunuz ? Neden yetersiz sizce?
Sektörde çok tecrübe sahibi değilim, ancak hiç programlama dili bilmeden öğrenmeye başladığım C# dilinde ileri bir seviyeye ulaştım. Burada bahsi geçen "İleri C# Konuları", delegate, constructor method, linq vb. konular bugün kitapçıdan alacağınız bir C# kitabının ortasına gelmeden anlatılan ve kolayca kavrayabileceğiniz konular. Ben bunu neredeyse sıfırdan başlayan biri olarak söylüyorüm kaldı ki siz en az 2 dili orta seviye biliyorsunuz ve mantığa hakimsiniz. Bu konular kendi başınıza kısa sürede öğrenebileceğiniz konular. Tabii diğer birkaç konu daha var tanıtımda bahsi geçen, ancak bunlar da esasında kolayca üstünden gelebileceğiniz konular.
Ancak verilen sertifika ne kadar değerli, önünüzde ne gibi kapılar açıyor hiç bilemiyorum. Dolayısıyla her ne kadar ben bu paraya bu eğitimin değmeyeceğini düşünüyorsam da tabii ki yanılıyor olabilirim. Daha tatmin edici cevaplar için biraz daha deneyimli arkadaşları beklemek durumundayız, bu sırada da konuyu üste çıkartabildiysem ne mutlu bana :)