47003
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Seçtiğiniz kişilere bağlı.
Popüler kültürün için yaşayan insanlarla çıkarsanız, bu gibi durumlarla karşılaşmak normaldir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
arslanturk0687 Sorun orada işte olduğun gibi gözükme, kızlar onları ister :) ilerde kız seni sever aşık olur istediğini de kabullenir vazgeçmez seninle :)
Afedersin ama kendi yaşımdan kızlarla çıkmıyorum, ablam yaşımda kızlarla çıkarım benden büyük olanları severim niye mi ?
Olgunluk var konuşmayı bilen nasıl tepki vereceğini çocuk gibi konuşmaz bu yüzden büyük yaşında kızları severim benim kafamda çünkü
Benim yaşımda kızları sevmem bir buluşuyorum ilk günden tartışmaya başla kavgalar anlaşamıyoruz çocuk hareketleri var sevmiyorum vereceği tepkiler anlamsız mantıksız.
Swarmda bulduğum bir kız var 1 ay oldu tanışalı 23 yaşında ablam olarak bunu görürüm abla derim, hep beni arıyor mesala soruyor hafta sonu buluşalım birşeyler yapalım diyo gezelim diyor :D
www.osmanlidavetiyeci.com
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Kendiniz nasılsanız karşınıza öyle kız çıkar. Sabittir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
arslanturk0687 aynen o şekilde yap çok büyükte olmasın abartma :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bir bayanda aradığınız özelliğe bağlıdır karşınıza çıkanlar.. Dilde değil kalben iç güzelliği olan birini isterseniz Allah karşınıza öylesini çıkarır. Ki iç güzelliğine sahip olanların dışıda güzel olur, malı da olur, asaletide.. Ancak yalnızca dış görünüşüne bakarak hareket ederseniz karşınıza içi boş güzeller gelir.. Güzeldir ama ahlak yoktur. Güzeldir ama sadakat yokur. Güzeldir ama dürüstlük yoktur. Güzeldir ama daldan dala konmayı huy edinmiştir..
Gerçek bir eş için de hayırlı dualar etmek gerekir. "Allah'ın rızasına uygun saliha eşler isteyerek hem dünyanız hem ahiret yurdunuz kurtuluşa erer..." Eksik edilen duaların sonucunu yaşamaktır bazı pişmanlıklar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
- Çocuk kitabı yazarı -
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Bir insan en fazla bir kişiye aşık olur, bundan gerisi çeşitli amaçlar için yapılır. Bir senede 5 farklı kıza tutulan biri goygoy yapmasını bence.
I Love Yandex Money
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanları gözlemlemeyi seven biriyim, bu yüzden biraz objektif yaklaşmaya çalışacağım.
Bir erkeğin kadında ilk baktığı şey güzelliktir. Etrafımdaki bütün erkek arkadaşlarım, "şu kız çok hoş konuşuyor", "şu kızın ahlakı çok güzel" demiyor. Dedikleri tek şey, "off ne kız be." ve diğer kaba saba güzelliğe dikkat çeken abartılmış sözler. Yani bir erkek bir kadında güzelliği arzular.
Şimdi biraz insaflı olalım, kızları sadece bedenleri/güzellikleri için isteyenler varken, erkekleri de sırf parası için isteyen kadınlar olması kötülük müdür? Bence bu bir alış-veriş meselesi.
X erkeği para sağlar buna karşılık Y kadını ise güzelliğini verir. Yani takas yapar. Kusura bakmayın bu erkeklerin ya da kadınların sorunu değil. Bu toplumun sorunudur. Hepimiz böyle yetiştirilmeye başladık ve gelecek nesil de daha da arzulu olacak bu isteklerinde.
Çünkü onların kafada "güzel kız zengin erkekle çıkar" fikri yerleşiyor ve kendilerini de güzel olarak görüyorlarsa hiç fakirlerle ilgilenmiyorlar bile. Veya bir erkek kendini zengin olarak görüyorsa direkt güzel kızların peşine gidiyor ve "tipsiz" denilenlerle ilgilenmiyorlar bile. Gel zaman, geç zaman sürekli bu olay yaşanınca da artık vazgeçilmez bir şekilde kazınıyor zihnimize.
1 kişi bu mesajı beğendi.