Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Bir akşam özel den biri yazdı Adwords reklamı vermek istiyorum. Cevaben buna yazdım tabiki reklamlarınızı komisyon karşılığında çıkabiliriz. 4-5 gün içinde müsait olamadım diye cevap yazdı. Dün gece saat 2 gibi tekrar yazmış fakat sadece 1 iş yapmadığımız için insan vücudu bu yoruluyor yapılacak bir şey yok keyfi de olsa yoruluyor. Bu gün tekrar yazdım gerekli açıklamayı da yaptım ve sonra geri dönüş yaptı. " geldim, hadi çıkart reklamları" sanki babasının oğlu var karşısında ödeme yapmadan reklam çıkartıracak. Reklamları hazırlayabilirmisini gibisinden cevap olsa gam yemeyeceğim. Bende dönüş yaparak herhangi bir ödeme yaptınız mı reklam çıkarmak için dedim. Ben 8 yıldır bu şekilde çalışıyorum demez mi.
Açıkçası karşısındaki insanı nasıl görüyorlar anlam ifade edemedim. Konuşma uslupları emir verir gibisinden. Ya kardeşim ne senin parana ihtiyacım var nede senin benim hizmetime ihtiyacın var. Karşında babanızın oğlu yok güzel güzel yazın güzel güzel cevap verelim. Bu tür insanlardan nefret ediyorum artık. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
Değerli vaktinizi aldığım için özür dilerim.
Saygılar.
İsmail Kayakökü
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
makale,site tanıtım,editorluk
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
31, (%87)
o kişi bence seni dolandırmaya calısmıs hocam benim görüsüm bu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Memleket insanlıktan nasibini almamışlarla dolmuşken yaşananlar normal diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam yapma müşteri herzaman haklıdır :D
şaka bır yana bazılar artık bıktırıyor ınsan hayattan soğuyor.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Benıde ***dan bır kışı ozl msj yoluyla skyp ekledım hızlandırma ışı yaptıracakdı e tıcaret opencart sıtesıne yanlış hatırlamıyorsam 80bnden fazla urun var dedı ftp vermeden bır ışlem yaptım sıtesı pagespeed 88 getmetrıkxde 90larda puan verdı ben tekrar ps ve gt konturol edın ışlem bıttı 50 tl ödeme yapın dedım yok efendım şudur budur tamyaptın çöyledır boyledır dedı o akşam kafayı yedım yılların uyesı bıde demez mı bılgısayr muhendısıyım ıhtıyacın olursa yardımcı oluruz yazarsın dıye gelde sınırlenme deyılmı .
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yeni nesil sahtekarlık yöntemi kokusu gibi geliyor.