lostyazilim

Burs konusu

2 Mesajlar 556 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar biraz utanıyorum bu konuyu açmaya ama belki yardımcı olacak, bilen kişiler vardır. Ben maddi yetersizlikten dolayı 2 yıllık okul okumuştum o esnada kyk kredisi aldım bundan 3 sene önce. Okurken kütahya dumlupınar üniversitesinde ilk sene ilk dönem ortalama yapıp aileme fazla yük olmamak için sakarya üniversitesine geçiş yaptım uzaktan eğitime. Uzaktan eğitim olduğu için kyk kredimi kesti. Bitirdikten sonra iş bulamadım. Sınava tekrar hazırlandım bu sefer 4 yıllık bir fakülte tutturdum. Ailem tabi sevindi beni gönderdiler. Girdiğimde ilk dönem kyk yurdu geç çıktı. 2.döneme nasip oldu yani bu döneme. O konuda aileme fazla yük olmadım hem devlet yurdu ücreti düşük hem günlük yemeğe para vermek zorunda kalmıyorum. Fakat kyk bana 2 yıllık okurken aldığım için burs yada kredi vermedi. Bu yüzden çok sıkıntı oluyorum evdekilere. Birçok yere burs başvurusu yaptım, mülakatlara girdim fakat kimse bana burs vermedi. Çalışmak istedim birçok yer 2.öğretim olduğum için iş vermiyor. Ortalamam ilk dönem 3,67'ydi. 2.öğretim olduğum için az harç parası yatırdım bu yüzden. Şimdi sizlerden istediğim yardım ben nerden burs bulabilirim gerçekten çok sıkıntıdayım ? Hem maddi hem de manevi olarak. Bildiğiniz, denk geldiğiniz burs veren yerler var mı ?

wmaraci
reklam

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
***.net üzerinde dkys grup burs konusunda yardımcı oluyordu.

https://www.***.net/off-topic/1819097-lise-ve-universite-ogrencilerine-burs-firsati.html

burada konu başlıkları ama hem *** dan 1 aylık ceza aldılar. Hem de sanırım başvurular bitti.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al