-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
01.11.2019 Tarihi itibariyle başıma gelen bir olaydır. Akşam hesap öderken banka tarafından onay verilmediği söylendi gidip ATM den çekmeyi denediğimde şubemiz ile iletişime geçin yazısı geldi. Arkadaşıma para aktarmaya çalıştığımda tekrar aynı yazıyı gördüm. Hesapta bloke görünmüyor para atabiliyorum hesaba fakat ne hikmetse çekemiyorum ? Bankayı aradım blokaj işlemi gözükmemektedir yazıyor ilgili departmana mail atıyorlar cart curt. Aciliyet belirtmeme rağmen tek bir açıklama dahi yapamıyorlar? Hayır varsa bir sorun direkt söyleyin ilgili departmanmış cart curt oyalamayın insanı yarı yolda bırakıyorsunuz mağdur ediyosunuz. Hayır bunun tek bir açıklaması olabilir paramı benden izinsiz başka işler için kullanıyorlar. Şehir dışına çıkıcam tüm paramı , birikimimi Cepteteb'e aktardım bunun hesabını kim verecek? Haftasonu şube kapalı saat başı arayıp sonuç geldi mi diye sormaktan başka çarem yok şu an resmen. Şikayetvar üzerinden de belirttim bunu ayrıca bankayı arayıp şikayet kaydı oluşturdum insanları karşılarında saf yerine koyuyorlar. @Cepteteb
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
İnternet bankacılığından bir tane daha vadesiz hesap açın parayı oraya aktarıp çekmeyi deneyin veya cebe havale yöntemini deneyin. Enpara hesabımda da benzer olay olmuştu.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İlk çıktığından beri cepteteb kullanırım, böyle bir sorunla karşılaşmadım. Büyük ihtimalle sistemlerinde bir sorun var ve bunu onlarda bilmiyorlar. Bu yüzden yönlendirip duruyorlar. Hoş bir durum olmamış. Umarın en kısa zamanda sorunun çözülür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bankaların geneli insanları keriz yerine koyuyor fakat bazı bankalar bu tür olayları çok fazla yaşatıyor. Mesela akbank bu tür bankaların en başında geliyor. Uzak durun.