Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Üst Uyarı: Başlık zaten yeterince uzun daha fazla uzamasın diye "tek başına" ve "bütçesi olmadan" kısımlarını yazmadım.
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ciddi ciddi günümüzde tek başına bir teknoloji sitesi açıp tek başına ve reklam bütçesi olmadan bir yere getirebileceğini düşünen arkadaşlar var, bu arkadaşlar hakkında sadece ben mi böyle düşünüyorum diye merak ettim sizinde görüşlerinizi alabilirmiyim?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklısınız hocam ama biraz da atılımın kalitesine bakıyor bence.
yani spinleye spinleye makale atmaktan başka bir şey olmayacaksa tutmaz tabi ama güzel bir arayüz, özgün ve kaliteli yazılar vb. olursa neden tutmasın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Yorumlar için teşekkürler, konuda sadece teknoloji sitelerinden bahsetmemin nedeni site tanıtım bölümünde sürekli teknoloji sitesi gördüğümdendi :) Her gün yenileri geliyor bende yerimlerime kaydedip ara ara bakalım nasıl gidiyor diye bakıyorum her 4 sitenin 3 tanesi 1 ay sonra hosting parası ödenmediğinden (tahminim) dolayı kapatılıyor ve bir daha açılmıyor...
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Tekeller çoğaldı, 1-2 kişiyle olacak bir iş değil teknoloji sitesi açmak. İyi bir planlama, altyapı ve ekip işi ile bir yerlere varılabilir, aksi taktirde kendini avutur herkes...