SMHMedya
◕‿◕ Tasarım Uzmanı ◕‿◕
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım Ajansı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Google, Yandex, Bing vs Arama Motorlarında İndexlerim Hızlıca Yer Aldı Önceki Domainden Taşıdım Siteyi Alexa Kayıt Oldum Herşeyim Tam AmA 2 Hafta Olacak Halen Alexa Derecem Çıkmıyor Hergün Konular Paylaşıyoruz Günlük 200 - 300 Kişi Forumda Dolaşıyor Ama Alexa Bir Türlü Çıkmıyor Sorun Nedir Acaba
oyuntorrentdeposu.com
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Alexa'nın yükselmesi için tekil ve çoğul hitinizin yüksek olması gerekmektedir. Özellikle tarayıcılarında toolbar bulunduran kişilerin hem sayfalarda gezmesi hem de sayfada kalma süresini uzun tutması başlıca önerebileceğim yönergelerdir. Arama motorlarındaki indexlerin Alexa'ya hiçbir pozitif etkisi olmayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan sıralamanız kaç?
Ek Olarak: Şuan sıralamanız kaç?
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Alexa kaydı falan hiç önemli değil, gerçekten. Ben hiç uğraşmıyorum mesela. 1 haftada 1 milyon altına düşürdüğüm siteler oluyor, genellikle de böyle yani. Bana kalırsa Alexa'da yıldız verme, yok gruplara katılma falan tamamen boş yere zaman kaybı. Onun yerine toolbar yüklü tarayıcıyla sitede gezinmek çok çok çok daha yararlıdır. Webmasterların siteyi ziyaret edebileceği mecralarda (örneğin burada, şu an bu konuyu açmanız gibi) paylaşıp tıklattırmak çok büyük fayda sağlayacaktır.
WM Aracı ve benzer webmaster forumlarının Alexa'larına bakın. Sonra bir de bu webmaster forumlarından daha büyük genel forumlara. Aradaki uçurumu, yani webmaster sitelerinin Alexa'daki ilerleyişini kendiniz göreceksiniz. Alexa eşittir toolbar kullanan ziyaretçinin sitede gezinmesi. Budur. Kayıtmış, grupmuş, ücretli üyelikmiş bunlarla uğraşmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Biz de eski bir forumu yeni bir domaine kurduk. Günlük 4-5K hit ve 70-80 mesaj/15-20 konu açılıyor. İlk 2 günde 2.4M oldu. Oradan sonra hiç değişim olmadı. "Yeni domainlere farklı mı davranmaya başladı acaba Alexa?" diye düşünmeye başladım.