Adam yaptığın işi begenmezse ? Mesela orda olumlu yorum yapan şerr...sizlerin bilmem neyini ne yapıyım dese. Ben olsam düz giderdim. Küfür yemek isteyen buyursun yazsın olumlu yorumları. **************lığa gerek yok. Adam kandırmaya gerek yok. Kul hakkı var. Vebali var. Çocuğu şekerle kandırmak bile benim için ağlanılacak durumken; kusura bakma olumlu yorum yazan arkadaşlardan olmak istemem.
ya anlamadın:) kardeşim siteye zaten günde 30 kişi giriyor.Beni firma müdürleri ile taıştıran adam yorumlarında olumlu şeyler olsun web sitelerin hazır olsun bekle dedi.adamlar büyük bir iş verecekler.bende bu gününe kadar yapılan yorumları gereksiz yere sildim.site zaten 15 aylık bir site.ama sildik yorumları.demekki referanslarım gibi yorumalrında olması lazımmış.iş bitirm belgesi alabilirim bu işler sayesinde.ha bu arada yorum yapanın sitesini jeyno.com da reklamını yapacağım diyipde kötü birşey yapacağıma böyle daha iyi dyilmi.zaten yorumlu sitem var.sağolsun blog kardeşliği yeterince yapdı yorumları.ama o site hazır deil.bir sürü eksiği var diye buna olsun istedim.amma abarttın valla