lostyazilim
tr.link

Çok acil ihtiyacımız var !!!

15 Mesajlar 2.269 Okunma
lstbozum
tr.link

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)

mukerrem adlı üyeden alıntı

Adam yaptığın işi begenmezse ? Mesela orda olumlu yorum yapan şerr...sizlerin bilmem neyini ne yapıyım dese. Ben olsam düz giderdim. Küfür yemek isteyen buyursun yazsın olumlu yorumları. **************lığa gerek yok. Adam kandırmaya gerek yok. Kul hakkı var. Vebali var. Çocuğu şekerle kandırmak bile benim için ağlanılacak durumken; kusura bakma olumlu yorum yazan arkadaşlardan olmak istemem.

ya anlamadın:) kardeşim siteye zaten günde 30 kişi giriyor.Beni firma müdürleri ile taıştıran adam yorumlarında olumlu şeyler olsun web sitelerin hazır olsun bekle dedi.adamlar büyük bir iş verecekler.bende bu gününe kadar yapılan yorumları gereksiz yere sildim.site zaten 15 aylık bir site.ama sildik yorumları.demekki referanslarım gibi yorumalrında olması lazımmış.iş bitirm belgesi alabilirim bu işler sayesinde.ha bu arada yorum yapanın sitesini jeyno.com da reklamını yapacağım diyipde kötü birşey yapacağıma böyle daha iyi dyilmi.zaten yorumlu sitem var.sağolsun blog kardeşliği yeterince yapdı yorumları.ama o site hazır deil.bir sürü eksiği var diye buna olsun istedim.amma abarttın valla

wmaraci
reklam

RuZzGaR RuZzGaR Aaltintas(){ //WmAracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front-end
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1243
  • Beğeniler 384 / 148
  • Ticaret 3, (%100)
Ahmet A. ismiyle atılmıştır

• Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)

TheKorsans adlı üyeden alıntı

yorum yaptım. hayırlı olsun . İşe alınırsınız inşallah.

sağolasın kardeşim

Ek Olarak:

RuZzGaR adlı üyeden alıntı

Ahmet A. ismiyle atılmıştır

çok sağol kardeşm

CyberLORD CyberLORD Biraz mesafe! Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 80 / 67
  • Ticaret 1, (%100)
Bu Konuya karşıt görüşlü kişiler olabilir ama gerçekten "Kurumsal Websiteler"in böyle prosedürlere uyması gerekir. Zira işletmelerin website olması zorunluluğunu herkes biliyor fakat içeriğinin nasıl olacağından haberleri yok galiba.
@wpuzman Ben yorum atmadım çünkü fazla yorum kasma aksi halde anlaşılır. Yine yorum atın dersen atarım sorun değil sonuçta ekmek yiyeksin ;)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)

CyberLORD adlı üyeden alıntı

Bu Konuya karşıt görüşlü kişiler olabilir ama gerçekten "Kurumsal Websiteler"in böyle prosedürlere uyması gerekir. Zira işletmelerin website olması zorunluluğunu herkes biliyor fakat içeriğinin nasıl olacağından haberleri yok galiba.
@wpuzman Ben yorum atmadım çünkü fazla yorum kasma aksi halde anlaşılır. Yine yorum atın dersen atarım sorun değil sonuçta ekmek yiyeksin ;)

çok teşekkür ederim.çok sağolasın kardeşim.yeterli sanırım zaten.teşekkürler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al