lostyazilim
tr.link

domain bilgisi olanlar

15 Mesajlar 2.082 Okunma
acebozum
tr.link

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
acil dememdeki sebeb şudur x bi domain buldum x sitesinde açık arttırma ile xxxxxxxxx satılıyor arkadaşlar bu sayfa 2010 yılında alınmış ve bi 10-15 günlük süre zarfi içinde süresi biticek örnek veriyorum bittigi gün eger uzatılmazsa yada unuturlarsa vb. vb. bu sayfayı almamda bi sakınca oluyor mu alabiliyor muyum bu işlem nasıl yürüyor ?

ve hangi sayfadan almalıyım domain ismini çünkü alacagım derken domain siteleri hilelik yapıp siteyi üzerlerine almasınlar sizden yardım bekliyorumm teşekkürler

Ek Olarak: +++++++++++++ güncel önemli lütfen :(

Ek Olarak: önmlidirrrr :&

elektronikssl
webimgo

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
1_ Düşerse, bir 3 ay kadar onların alması için domain yine de bekletilir; yüksek fiyattan sahibi tarafından alınabilir. Fiyatları çok bilmiyorum ama senin 20 TL'ye alacağın domaini, süresi dolduğunda unutan sahibi 3 ay içerisinde 100 TL'ye alır; ama onun hakkıdırç Sonrasında domain düşer.
2_isimtescil'den al; amatör yerlerden alma da nerden alırsan al :)

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

1_ Düşerse, bir 3 ay kadar onların alması için domain yine de bekletilir; yüksek fiyattan sahibi tarafından alınabilir. Fiyatları çok bilmiyorum ama senin 20 TL'ye alacağın domaini, süresi dolduğunda unutan sahibi 3 ay içerisinde 100 TL'ye alır; ama onun hakkıdırç Sonrasında domain düşer.
2_isimtescil'den al; amatör yerlerden alma da nerden alırsan al :)

yani ben domaini alsamda 3 ay süre zarfi içerisinde benden geri alabilr mi ? o nasıl iş :) sonucta ben aldım saten fransiz sunuculu bir domain sanmıyorum alacaklarını unutmuslar gibi gelio yoksa bu kadar gün kalmalarına izin vermezler 2009 da almışlar alan kişiyi araştırdım verdigi site vb. bilgiler hep kapanmış şirket kapanmış sanırsam peki birşey soracagım örnek vriyorum 10 gün sonra boşaldı ben 20 tl ye aldım bunu bu eski sahibi degilde örnek vriyorum siz gelip domaini 200 tl verip alabilr misinz isimtescilden benden almak zorunda degil msiniz ? sonucta ben almış olacagım yada sadece sitenin eski sahibi 3 ay içersiinde almak zorunda mı yoksa oda düşüyor ilk 3 ay içinde almazlarsa site bende mi kalcak anlamadım bi detayli anlatacak biri olursada sevnirim

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
verilen cevabı heycandan dolayı dikkatli okumadınız sanırım arkadaş demişki
1_ Düşerse, bir 3 ay kadar onların alması için domain yine de bekletilir; yüksek fiyattan sahibi tarafından alınabilir. Fiyatları çok bilmiyorum ama senin 20 TL'ye alacağın domaini, süresi dolduğunda unutan sahibi 3 ay içerisinde 100 TL'ye alır; ama onun hakkıdır Sonrasında domain düşer. Bu bekleme süresinden sonra siz domaini alabilirsiniz kimse bilmeden satın almak için ise şöle yapın bir hesab açın bir domain satan şirketten sonra bir bakiye kredi yükleyin ve domaini kimse bilmeden direk satın almış olursnuz aynı şekilde kredi kartı ilede satın alabilirsiniz. siz domain e sürekli bakın takip edin düşünce hemen alırsınız
Almina

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

byemirbyorder adlı üyeden alıntı

verilen cevabı heycandan dolayı dikkatli okumadınız sanırım arkadaş demişki
Bu bekleme süresinden sonra siz domaini alabilirsiniz kimse bilmeden satın almak için ise şöle yapın bir hesab açın bir domain satan şirketten sonra bir bakiye kredi yükleyin ve domaini kimse bilmeden direk satın almış olursnuz aynı şekilde kredi kartı ilede satın alabilirsiniz. siz domain e sürekli bakın takip edin düşünce hemen alırsınız

yani bu süre 80 günfalan mı yani 13 gün içnde süresi bitiyor domainin ben bittigi an alamıyorum öyle mi ? yani bekleme süresi var? dogru mu anladım

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
yani bu süre 80 günfalan mı yani 13 gün içnde süresi bitiyor domainin ben bittigi an alamıyorum öyle mi ? yani bekleme süresi var? dogru mu anladım

diyelimki süresi 10 gün sonra bitti bu domain askıya alınır kimse satın alamaz tek satın alacak kişi önceki sahibidir bununda süresi 3 ay felandı sanırım bu sürede bitince domain boşa düşer siz alırsınız sizden önce kimse bilmesin duymasın diyorsanız söylemeyin ve olaki bir şirket satın alır ben sölersem diye korkunuz varsa söledigim gibi domain için bakiye yükleyin siz kendiniz alın

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Yok kimse unutmaz o domaini otomatik yenileniyor :) at hele bana du domaini

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

diyelimki süresi 10 gün sonra bitti bu domain askıya alınır kimse satın alamaz tek satın alacak kişi önceki sahibidir bununda süresi 3 ay felandı sanırım bu sürede bitince domain boşa düşer siz alırsınız sizden önce kimse bilmesin duymasın diyorsanız söylemeyin ve olaki bir şirket satın alır ben sölersem diye korkunuz varsa söledigim gibi domain için bakiye yükleyin siz kendiniz alın

bakiye yüklemeye gerek varmı ? kredi kartım var isim tescilden düştügü gibi boşa alırm diyorum ?

Ek Olarak:

ermaneray adlı üyeden alıntı

bakalım uzatırlarsa veririm domaini :)

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
kredi kartı için yukarıda yazmıştım sanırım Bu bekleme süresinden sonra siz domaini alabilirsiniz kimse bilmeden satın almak için ise şöle yapın bir hesab açın bir domain satan şirketten sonra bir bakiye kredi yükleyin ve domaini kimse bilmeden direk satın almış olursnuz aynı şekilde kredi kartı ilede satın alabilirsiniz. siz domain e sürekli bakın takip edin düşünce hemen alırsınız

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

kredi kartı için yukarıda yazmıştım sanırım

prdon :)

Ek Olarak:

ermaneray adlı üyeden alıntı

yeni açtgım konuya bakar msin ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al