-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
acil dememdeki sebeb şudur x bi domain buldum x sitesinde açık arttırma ile xxxxxxxxx satılıyor arkadaşlar bu sayfa 2010 yılında alınmış ve bi 10-15 günlük süre zarfi içinde süresi biticek örnek veriyorum bittigi gün eger uzatılmazsa yada unuturlarsa vb. vb. bu sayfayı almamda bi sakınca oluyor mu alabiliyor muyum bu işlem nasıl yürüyor ?
ve hangi sayfadan almalıyım domain ismini çünkü alacagım derken domain siteleri hilelik yapıp siteyi üzerlerine almasınlar sizden yardım bekliyorumm teşekkürler
Ek Olarak: +++++++++++++ güncel önemli lütfen :(
Ek Olarak: önmlidirrrr :&
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1_ Düşerse, bir 3 ay kadar onların alması için domain yine de bekletilir; yüksek fiyattan sahibi tarafından alınabilir. Fiyatları çok bilmiyorum ama senin 20 TL'ye alacağın domaini, süresi dolduğunda unutan sahibi 3 ay içerisinde 100 TL'ye alır; ama onun hakkıdırç Sonrasında domain düşer.
2_isimtescil'den al; amatör yerlerden alma da nerden alırsan al :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
verilen cevabı heycandan dolayı dikkatli okumadınız sanırım arkadaş demişki
1_ Düşerse, bir 3 ay kadar onların alması için domain yine de bekletilir; yüksek fiyattan sahibi tarafından alınabilir. Fiyatları çok bilmiyorum ama senin 20 TL'ye alacağın domaini, süresi dolduğunda unutan sahibi 3 ay içerisinde 100 TL'ye alır; ama onun hakkıdır Sonrasında domain düşer.
Bu bekleme süresinden sonra siz domaini alabilirsiniz kimse bilmeden satın almak için ise şöle yapın bir hesab açın bir domain satan şirketten sonra bir bakiye kredi yükleyin ve domaini kimse bilmeden direk satın almış olursnuz aynı şekilde kredi kartı ilede satın alabilirsiniz. siz domain e sürekli bakın takip edin düşünce hemen alırsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
yani bu süre 80 günfalan mı yani 13 gün içnde süresi bitiyor domainin ben bittigi an alamıyorum öyle mi ? yani bekleme süresi var? dogru mu anladım
diyelimki süresi 10 gün sonra bitti bu domain askıya alınır kimse satın alamaz tek satın alacak kişi önceki sahibidir bununda süresi 3 ay felandı sanırım bu sürede bitince domain boşa düşer siz alırsınız sizden önce kimse bilmesin duymasın diyorsanız söylemeyin ve olaki bir şirket satın alır ben sölersem diye korkunuz varsa söledigim gibi domain için bakiye yükleyin siz kendiniz alın
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yok kimse unutmaz o domaini otomatik yenileniyor :) at hele bana du domaini
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
kredi kartı için yukarıda yazmıştım sanırım Bu bekleme süresinden sonra siz domaini alabilirsiniz kimse bilmeden satın almak için ise şöle yapın bir hesab açın bir domain satan şirketten sonra bir bakiye kredi yükleyin ve domaini kimse bilmeden direk satın almış olursnuz aynı şekilde kredi kartı ilede satın alabilirsiniz. siz domain e sürekli bakın takip edin düşünce hemen alırsınız