Almina adlı üyeden alıntı

1_ Düşerse, bir 3 ay kadar onların alması için domain yine de bekletilir; yüksek fiyattan sahibi tarafından alınabilir. Fiyatları çok bilmiyorum ama senin 20 TL'ye alacağın domaini, süresi dolduğunda unutan sahibi 3 ay içerisinde 100 TL'ye alır; ama onun hakkıdırç Sonrasında domain düşer.
2_isimtescil'den al; amatör yerlerden alma da nerden alırsan al :)

yani ben domaini alsamda 3 ay süre zarfi içerisinde benden geri alabilr mi ? o nasıl iş :) sonucta ben aldım saten fransiz sunuculu bir domain sanmıyorum alacaklarını unutmuslar gibi gelio yoksa bu kadar gün kalmalarına izin vermezler 2009 da almışlar alan kişiyi araştırdım verdigi site vb. bilgiler hep kapanmış şirket kapanmış sanırsam peki birşey soracagım örnek vriyorum 10 gün sonra boşaldı ben 20 tl ye aldım bunu bu eski sahibi degilde örnek vriyorum siz gelip domaini 200 tl verip alabilr misinz isimtescilden benden almak zorunda degil msiniz ? sonucta ben almış olacagım yada sadece sitenin eski sahibi 3 ay içersiinde almak zorunda mı yoksa oda düşüyor ilk 3 ay içinde almazlarsa site bende mi kalcak anlamadım bi detayli anlatacak biri olursada sevnirim