-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ErenGEMİCİ (26.01.2022 01:36)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
1) Dostluk ve ticaret birbirinden ayrıdır. Evet güvenebilirsin ama jantı kaynaklı olarak almadan önce kontrol edecektin belki satan arkadaşta görmemiş olabilir.
2) Yaptığı ticareti bir kez yaparak para kazanmaya çalışan esnaf olamamıştır. Sen araba kullandıkça lastik alacaksın, senden bir defa da edeceği zararı ve senden kazanacağını hesaplayıp esnaflığın gerektiğini yapması gerekir.
3) Kendi mesleğimden örnek vereyim arkadaşa... Business sınıf uçak bileti istedi ve parasını ödedi ama ben ekonomi sınıf aldım... sonra benden arada ki farkı istedi ve ben de ona aynı yere gidiyor bu uçak ne fark eder dedim... Business bilet 750 TL ( Bana ödediği ), benim aldığım ekonomi bilet ( 200 TL ) eğer bunu kabul edip önemli değil diyorsa bence bırak jantı da lastikleri de bir kazandığını düşünen bin kaybeder...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Önceden biliyordur jantın kaynaklı olduğunu bilmese geri iade etmek istediğinde kabul ederdi bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam açık açık sana kaynaklı jantı itelemeye çalışmış. Maalesef bu tür "köylü kurnazı" çok var.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dost kazığı maalesef acıdır. Yabancı birinden kazıklanmak en iyisi dersiniz o an.
Ben olsam o jantları bir güzel iade ederdim. Benden aldığı jantlar ile parayı da geri alırdım, söke söke.
Dost kazığı yemişsem inanın burnundan getirirdim.
Bunun mantıklı bir tarafı yok maalesef bir kazık var ortada ve neden sizde kalsın o kazık? İade aynen..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tüm sosyal medyada sana bu kazığı atan kişiyi rezil et
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ee 500 lira için birbirinizi mi öldüreceksiniz siz şimdi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
kardeşim jantta kaynaklar bariz görünüyor. izaha gerek yok. geri almasınıda bilecek....
www.ertuncdemiriz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Saygı ve Sevgi hak edilerek kazanılan, emekler verilerek ortaya çıkan duygu bütünleridir.
Anadolu Kültürü gereği "maalesef" Akrabalarımıza, dostlarımıza, büyüklerimize daha biz küçüklükten koşulsuz şartsız güven, saygı ve sevgi duymamız istenir. Halbuki bazı duyguların samimi olmasını istiyorsak dostluklarımızı gerçekten sağlam temellere dayandırarak kurmalıyız.
Duygularımızı saklamadan konuşacağız, içimizden küfür etmek geçiyorsa edeceğiz vesaire bunun gibi birçok örnekleri anlatabilirim.
Dostunuzun ortağınızın vs. sizde gördüğü ama size söylemediği bazı zayıf noktalarınız varmış ki, bunu aranızdaki samimiyet çerçevesi üzerinden yapmaya çalışmış. Sizin bu konuya dikkat göstermeniz veya tutumunuz onun umrunda olsaydı böyle birşey yapmayı kendine yedirmezdi rahatsız olurdu.
Birlikte birçok şey yapmışsınızdır, belki birkaç fedakarlık ve senin benim demeden yaşadığınız ortak bir hayat vardır ortada. Fakat itiraf etmeliyim sizinkisi pek dostluk değilde "yakın tanışmışlık" diyelim.
Bazen kaleme ve silgiye ihtiyacınız yoktur çünkü yırtıp atmanız gereken durumlar oluşabilir.
Bence bu durum onun göstergesi. Dilerim hakkınızda en hayırlısı ve iyisi olur.
Herzaman iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle.