-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
O siteyi aldığını kanıtlarsan bence birşey olmadan kurtulabilirsin.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
AllEyesOnMe adlı üyeden alıntı
hocam kanıt yok yani özel mesajların hepsini siliyorum fazla mesaj geldiğinden forumdan almıştım. ödemeyi nasıl yaptığımı bile hatırlamıyorum 1-2 yıl oldu olay şimdi patladı ne alakaysa sitede kapalı.
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
Neavia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kurtulman zor, muhtemelen 18 yaşından küçük olduğun için devlet sana ücretsiz olarak bir avukat atayacaktır ondan sonra seni savcılık psikoloğuna yönlendirip aile ortamın, maddi durumunuz, eğitim durumun, kendine ait bir odanın olup olmadığı, arkadaş ortamın, nerelerde gezip tozduğun gibisinden sorular soracaktır.
Avukatın seni "hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını istiyorum" demen konusunda bilgilendirecektir, sende mahkemede hükmük açıklanmasının geri bırakılmasını istiyorum diyeceksin ve evine doğru yol alacaksın.
3-5 ay sonra mahkemeden evine kağıt gelecek ve 2-3 yıl hapis cezası aldığını ancak 18 yaşından küçük olduğun için en az 3 sene hiçbir suç işlememen kaydı ile hapise girmeyecek denetim altında tutulacaksın.Denetim sürecindeyken yine bir suç işlersen önceden aldığın hapis cezası ile yeni işlediğin suçun cezası toplanıp direkt olarak ceza evine sevk edilirsin.
Prosedür budur, korkmana gerek yok.Hapise girmezsin, 3 yıl denetimli serbestlik ile kurtulursun ve 3 yıl sonra siciline herhangi bir şey eklenmeden dosya tamamen rafa kaldırılır.
(Eğer bu olaydan önce başka bir vukuatın varsa o zaman bu söylediklerim geçerli olmaz, direkt olarak ceza evine atılırsın.)
Neavia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Maalesef burası Türkiye ve burada adalet henüz yeteri kadar gelişmiş değil, suçsuzluğunu ispat edemiyorsan ispat edemediğin sürece dediğim şekilde minimum 3 yıl denetime alınırsın bundan kurtuluşun yok, hergün karşılaşıyorum bu tür durumlarla.Geçmiş olsun kardeşim.