-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Beyler yarin ehliyet direksiyon sinavına girecek herkese basarılar. Durlarda durmaya özen gösterelim... :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
önünüze bayan birisi denk gelirse yandınız :D
ayrıca turuncu ışıkta geçmeyin durun. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Ben de giriyorum direksiyon sınavına yarın. Allah sınava girecek diğer arkadaşlara kolaylık versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO işleri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öyle heyecan yapacak bir durum olmaması iyi olur. Bende girdim zamanında. Nelere dikkat etmelisiniz diye bir özet geçmek istedim.
Direksiyon koltuğuna oturduğunuz zaman ilk olarak koltuğu kendinize göre ayarlayın. Sağ sol aynaları kontrol edin, dikiz aynasını arka taraftan gelecek arabalar vsvs. görmek için kendinize göre ayarlayın. Size göre Ayarlı ise bile siz gene oynayın ayarlayın :)
Hareket için emniyet kemerlerinizi bağlayın.
Bundan sonrası arabayı kaldırmaya, sürmeye kalmış.
Sağdan gitmeye özen gösteriniz. Araç sollamanız gerekir ise, Sol aynayı bakarak araç geliyormu diye kontrol edip, sinyal verip sollayın. Sonra tekrar sağa geçmeniz için sağ aynaya bakarak dikkatlice tekrar sinyal verip sağa geçiniz.. 4. vitesi kullanmayın.
Ve son olarak kesinlikle, arka koltuktan puan veren hoca, size sorular sorabilir.. (Kişisel sorular) ne iş yapıyorsun vsvs. Yüzünüzü arkaya çevirip cevap vermeyin.
Tamamen olması gereken kurallardan ibarettir. Allah yarınki sınavınızda, ehliyet aldıktan sonraki trafiklerde ve hayatınızın sınavında yardımcınız olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yan koltukda eskiden kurs hocaları bulunurdu ve sağ tarafdada gaz pedalı debriyaj olurdu.Sınava giren olurad debriyaja basmazsa kurs hocası basar kurtarırdı milleti :D hala öylemi acabaa..
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**