-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Çarptığın zaman çarpan kişiye zarar vermeyecek bir malzemeden yapılmış mobilya var mıdır. Mobilya sektöründe arkadaşlar varsa merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yurtdışında olduğunu biliyorum (okudum ve duydum) fakat Türkiye de hem markalar hem piyasa ürünleri arasında böyle bir malzeme kullanıldığına hiç şahit olmadım. Yurtdışında duyduğum da sanırım sipariş üzerine falan yapılıyordu. Seri üretim böyle bir ürün duymadım.
Alım amacıyla soruyorsanız, özel yaptırabilirsiniz. Araç içi dizayn malzemeleri kullanılarak yapılabilir fakat maliyeti korkunç yüksek olacaktır.
İlgimi çekti daha önce bende araştırmıştım düşünmüştüm, takipteyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
yurt dışında da internet üzerinden pek bir şey göremedim. Sanırım seri üretimi olan bir şey değil. Fakat istek üzerine yapılıyorsa yaptırabilirim bu da bir seçenek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Evet özel bir nedenden yaptırmak istiyorum fakat üzerine kaplama süngerimsi malzemeden ziyade darbe emici bir mobilya materyali kullanılmasını istiyorum. Yani biraz estetik olsun isterim.
Bu arada kreş için mükemmel bir fikir bence hayata geçirin derim. Bunu araştırırken benim de aklıma ilk neden kreşlerde olmadığı gelmişti. Öğretmenler sürekli gözetiyor diye maliyetten kısıyorlar sanırım. Ama öğretmen de bir insan her an hepsini gözleyemez.
1 kişi bu mesajı beğendi.