yurt dışında da internet üzerinden pek bir şey göremedim. Sanırım seri üretimi olan bir şey değil. Fakat istek üzerine yapılıyorsa yaptırabilirim bu da bir seçenek.
Çocuk ihtiyar ya da özel bir hastalıktan dolayı yaptıracaksanız daha düşük bir maliyetle bu iş çözülebilir. Ne ölçüde estetikten ödün vereceğinize göre maliyet çok değişir. Verimli dayanıklı uzun ömürlü estetik bir görüntü sunabilen düzeyde oto dizayn malzemeleri ile yüksek maliyet çıkar fakat böyle bir niyet yoksa çok ucuza maledilebilir.
Mobilyalar ve istediğiniz bölgelere darbe emici süngerimsi malzeme üstüne de kumaş deri vs. kaplanarak çözülebilir. Herhangi bir mobilyacı koltuk döşemecisi falan yapabilir bunu.
Aslında bahsettiğiniz şeyi kreş okul huzur evi benzeri yerlere uygulayacak bir iş modeli düşünmüştüm daha önce. Hem böyle bir malzeme ile kaplama yapılacak hem de bu tarz malzemeden mobilya aksesuar satılacak. Arada extra fotoğraf çekimlerine falan gittiğimde denk geliyorum, kreşlerde böyle bir önlem yok. Sadece yeri kaplayıp bırakıyorlar fakat dolap köşeleri duvarlar duvar köşeleri masa kenarları bile açık şekilde duruyor. Merdivenler ve duvarları bile bu malzemeler ile kaplanmıyor.