-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
Site adresinizi alabilir miyim? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olsun. İstemeden olan durumlar. Düşüncen güzel. Program, oyun yönünden iyi. Başarılar dilerim. İnşallah kazanırsın. Yalnız uğraş gerektiren şeyler bunlar. İşi biliyorsan pek sıkıntı çıkmaz sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mobile Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım insanlar para vermemek için korsana yöneliyor. Neden korsan içerikler için size ücret ödesinler, HD-Space.org, zamunda.net, 0.arenabg.com gibi Trackerlar varken bu 1.
Bu içerikler için emek sarfediliyor neden bu emeği göz ardı edip zamanınızı ve emeğinizi illegal bir işe ayırıyorsunuz bu 2.
Bu site tutmaz. "Neden?" diyeceksiniz çünkü o köşeler çoktan kapıldı ayrıca trend indir-izle şeklinde değil de tıkla-izle şeklinde yükseliyor. Ha bu arada Türkiye'de herşey para olduğu için, dizi yapımcıları bu konuda devlete çok büyük baskı uyguluyor ve bu tarz siteler için yasak ve sınırlandırmalar getiriliyor. Tutsa bile başınız belaya girebilir bu 3.
Üslubumu beğenmeyebilirsiniz. Ama yaptığınız dijital bir hırsızlık bilginiz olsun ve buna karşı duruşumu göstermiş bulundum. Umarım anlayışla karşılarsınız. Saygılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sonunuz dizi-mag gibi olmasın da. Valla ben hiç film indirme sitelerine girmiyorum. Giriyorum torrente indirip geçiyorum. Hem garanti hem de sağlam. Link sitelerinde link yarıda kaldı devam etti etmedi falan filan bi ton iş. Bence hiç bulaşma bu işlere.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Nasıl bir sunucu kiraladınız acaba ?
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hocam o kolay da trafik işi bozuyor ya. Yani indirme hızının yüksek olması için sunucunun internet baglantısı çok önemli oluyor. Mesela mail.ru da bir sey indiriyorum 5 dk. Ama baska nereden indirirsem indireyin uzun sürüyor.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Vipmerkezi vardı şu anda kapanmış heralde, pek takip edemedim açıkcası. Maddi durumlardan dolayı kapandığı söyleniyor.
Benim merak ettiğim konu; filmler direk olarak orijinal dvd'den mi yayımlancak? bu nasıl olacak bilgim yok maalesef :)