Mrb arkadaşlar , kısaca aşağıda sorunu ve etkinliği anlattım sizde varsa sosyal hesaplarından paylaşarak ve tweet atarak , varsa haber sitelerinizde sağlık sitelerinizde haber yaparak destek olabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyoruz.

Bildiğiniz üzere ülkemizde bazı meslek gruplarının kontejanlar atmalar ve düzenlemeler ile ilgili sıkıntılar yaşamakta.

Bu meslek gruplarından biri olan Fizyoterapistler de yarın bu sorunlar üzerindeki sıkıntılarını yetkililere duyurmaya çalışacak. Bildiniz gibi fizyoterapi mesleği diğer sağlık gruplarından farklı olarak engelli ve fiziksel olarak daha zor hasta insanlarımıza hizmet etmekte ve bu hizmetlerin yeterli düzenlemeler yapılmaması yeterli atama yapılmaması hastane ortamlarının kötü olması ve hastane düzenlemelerinin yapılamaması bu hasta gruplarına zaten zor olan yaşantılarından tedavi kısımlarının eksik ve yetersiz kalmasına neden oluyor.

Hem bu vatandaşlarımızın aldığı hizmet kalitesinin yükseltilmesi hem de bu tedavi de başrol oynayan fizyoterapistlerin yetersiz olan sayısının yeterli düzeye getirilmesi için sizde destek olabilirsiniz.

Etkinlik tarihi : 13 Temmuz Çarşamba

Etkinlik Saati : 20:00

Etkinliğe katılmak için Hastag : #Fizyoterapistiçin

Not : Sosyal etkinliğimiz için Twitter işlerinde olan arkadaşlar varsa ise bu etkinliğimize destek olursalar çok faydasını göreceğimize inanıyoruz, destek olacak varsa şimdiden gönülden teşekkürlerimizi sunarız.