-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Wmaraci.com'a çok ama çok uzun zamandır üye değilim. Fakat son zamanlarda dikkatimi çeken konu, çok basit (çocukça demek istemiyorum.) konular açılmaya başlandı. Sitem nasıl olmuşlardan zaten gına geldi ama onları hesaba katmıyorum bile. Forum yönetiminin bu tür basit konuları silmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü PCnet forumlardan da, bu yüzden kopmuştum ki, söz konusu forumu bilen artık bittiğini bilir.
Elbette herkesin üye olması, bir şeyler öğrenmesi güzel fakat seviye düştüğü zaman bunu geriye döndürmek gerçekten zor. Küçük bir arama sonucu forumda bulunabilecek her şey konu olarak açılmaya başlandı.
Bu durumdan sıkıldım. Lütfen basit konu açan arkadaşlarımızı, arama bölümünü kullanmaya yönlendirelim.
8 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
PCNET örneği gene iyi. İnci Sözlük gibi 'bir bakın - x olan içeri' diye başlıklar bile oluyor bazen. Sanki buradakiler maaşlı personeli.
Forumda arama bölümünü kullanmasını bilmiyor çoğu kişi. Uyardığında da ters ters cevap alıyorsun.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Bir tane görmüştüm bende "Tavşan aldım" diye bir konu :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İnsanlar araştırıp öğrenmeyi bilmeden konular açıyor. En çok açılan konulardan biriside "seo nasıl yapılır" konusu. Google'a yazsa yüzbinlerce sayfa çıkıyor, ama işte üşengeçler değil üşenmeden işini yapanlar kazanıyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
yav şu site tanıtım bölümünü yeni site kuranlar hiç mi takip etmiyor hep aynı tarz blog hep teknoloji blogu özgün bir şey yok kimsede vallahi bi sene alan adını işgal edip gidiyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ağzı olan canı sıkılan hayatında aksiyon arayan istediği konuyu açıyor. Sonuç olarak gözlerimize yazık. Yeni bir şey geldi sanarak okuyoruz o kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Katılıyorum. Adam gelmiş para ister, youtubeden hit toplamak için videosunu paylaşır, o-bu ünlünün sözünü-hayatını paylaşır vs. vs. İşimize yaramayacak, tecrübe yapmayacak birçok konu fasafiso. Yönetime şaşıyorum. Amacınız nedir ki forumun böyle saçma sapan konularla dolmasına izin veriyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bana kalırsa forumun amacı bu zaten arkadaşlar. Ben yeri geldiğinde hal hatır sorarım, yeri geldiğinde Youtube kanalım için fikir alırım, yeri geldiğinde website hakkında soru sorarım. Başlık diye birşey var, eğer ilgimizi çekmeyen birşey ise neden tıklayalım ki?