lostyazilim
tr.link

Forumda ticaret işlemlerine kural getirilme önerisi

15 Mesajlar 2.167 Okunma
lstbozum
tr.link

hsynksy hsynksy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 8 / 55
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,

İlk olarak konuyu yanlış yere açtıysam affola. Tam olarak katogorisini belirleyemedim.

2015 yılından itibaren bu forumda takılıyorum ve birçok site alışverişleri, makale alımı vs. işlemlerim oldu. Aşağıda ki şikayet konuma istinaden @içereikservisleri kullanıcı adlı kişi tarafından malasef zarara uğratıldım. Yasal yolları bende saklı kalması kaydıyla bu konu hakkında çok fazla lafı uzatmak istemiyorum.

Şikayet konusu;
https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/icerikservisleri-kullanicisindan-sikayetciyim-404413.html

Bu gibi zararların önüne geçmek amacıyla özellikle bundan sonra foruma üye olup ticaret yapmak isteyenler ya da ticaret puanı yüksek olanlar için önce iş sonra para olarak çalışma kuralı getirilmesini öneriyorum. Bu bile çözüm olmayacak belki ama yaşanabilecek zararları daha da aza indirebilir diye düşünüyorum. Ben kendi açımdan artık bu hususu prensip haline getirip önce iş şeklinde bireysel olarak uygulamaya çalışacağım.

Olumlu-olumsuz yorum yapacak herkese şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
*** üzerinde de şikayet konusu görmüştüm bugün bu kişi ile ilgili.

Birşey sormak istiyorum; 10 larca 100 lerce ticareti olan editör/makale yazarlarını tercih etmeyip, neden hiç ticareti olmayan ve forumda yeni bir üyeyi tercih ettiniz?
bulgay

kişi bu mesajı beğendi.

hozcelik hozcelik i was here Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 1778
  • Beğeniler 776 / 777
  • Ticaret 23, (%100)
Hermes ;

Şöyle düşünmek lazım,

Kimse foruma kayıt olurken 10/100 ticaret puanıyla başlamıyor. 10/100 ticaret puanı olan kişileri tercih edenler, o kişilerde 0 ticaret puanı ile başlamadı mı? Her iş bir güven aşılamalı. Ben 0 ticaret puanım varsayalım ben kimseyle ticaret yapmamazsam o nasıl artacak.

Amacım forumdaki yeni kişileri diğerlerinden ayrı tutmamak, ayrım yapmamak. ************** farklı, onlar farklı.

💯 Jenerik ve Projelik Domainler | Tıkla Tüm Domainleri İncele

🥳 Yandex Kurumsal Mail Hizmeti | Sınırsız Süre Kullanım | Tıkla Detayları Öğren

"Bu dünya öyle ki karanlığı aydınlığından fazla,
Herkes daha fazla ister, azla yetinmez asla."

• Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 8 / 55
  • Ticaret 11, (%100)
Selamlar,

Hermes Makale hizmeti almadım. Bu arkadaş söylediğine göre 25 ayrı forumda 25 ayrı makale yazıp paylaşımlarını yapacaktı. Anlaşma bu şekildeydi. Forumda şuan böyle bir işlem yapan olmadığından tercih ettim. Üye 2016 temmuz kayıtlıydı. Açıkçası ticaret puanınıda çok fazla sorun etmedim. Olan oldu ben sonrası için birşeyler yapılabilir mi bunu öne çıkarmak istiyorum.

wmaraci
wmaraci

alast4ir alast4ir http://enginonal.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 17 / 59
  • Ticaret 1, (%100)
hermes e katılıyorum bu konuda içerik işi ne kadar basit gibi görünse de sizi batıracak veya çıkaracak unsur. O kadar kaliteli işler yapan arkadaşlarımız varki forum da özel olarak tanıstığım ve yıllardır hiç olmazsa fikir alışverisi yaptığım güzel insanlar tanıdım.

25 kuruş 50 kuruş hesabı yapmadan kaliteli ve güvenilir arkadaşlara işlerinizi verin
Hermes

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Pawn siz mesajımı yanlış anladınız. İlgili kişinin konusunu incelerseniz neden sorduğumu daha iyi anlayabilirsiniz.

1 ay boyunca günde 2 adet makaleden ayda 60 makale yapar. Bu da 150 TL eder ortalama (2,5 TL den). Üstüne editörlük hizmetide eklenince, sonuçta kendi girip yapacak işlemleri emek verecek + 100 eklense editörlük içinde 250 TL yapar. Zaten forumlarda da *** dahil 1 aylık günlük 2 makaleden editörlük hizmeti bu rakam civarlarında.

Yani 120 TL ye olmayacak bir iş zaten. Uzun diye tercih edilen çoğu işte çoğu zaman hep sorun çıkıyor. 3-5 kişiden para alıp kaybolan çok oluyor maalesef.

• Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 8 / 55
  • Ticaret 11, (%100)
Hermes ve Pawn yazıdğınız konu benimle ilgili değil. Bugün açılan farklı bir konudan bahsediyorsunuz sanırım.

• Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek finans
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 8 / 55
  • Ticaret 11, (%100)
Arkadaşlar burda sorun para değil. Ucuza makale yazdırmkta değil. Zaten bu arkadaştan editörlük hizmeti almadım. Forumda 50-100 tl ye liste liste seo işlemleri yapanlar var. Aynı siteden hergün 10 larca tanıtım yazısı yayınlayan arkadaşlar var. Bunlar gerçekten sitelere yararı oluyor mu? Burada farklı bir iş yapılacağından dolayı denemek istedim. 25 makale 25 ayrı forumda tanıtma işlemi. Yararı olur ya da olmaz sorun bu da değil. Sadece bundan sonra bu gibi durumları en aza indirmek için birşeyler yapılabilir mi? Konu çok yanlış yerlere gidiyor.

BarneyStinson BarneyStinson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 107 / 46
  • Ticaret 7, (%100)
Dediğiniz konu üzerinde bir çalışma yapılmalı ama önce iş sonra para kuralı ticaretteki **************lık olayları resmen tavana çıkarır.

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)
Üstadım tavsiyenizi desteklemekle birlikte sevgili moderatörlerinde de bu konuda yapabilecekleri bir şey olmadığını, tüm ticari işlemlerin iki kişi arasındaki diyaloglar ile hallolması gerektiğini öngörebiliyorum. Makale satışı yaptığım dönemlerde, bana "ticaret puanın düşük, o yüzden ödemeyi en son yaparım" diyen arkadaşların hepsini anlayışla karşıladım, halen daha öyle karşılıyorum. Siz de ticaret oranı olarak sizden düşük olan arkadaşlar ile bu şekilde çalışabilirsiniz. Zira bu konuda herkes bir anlayış göstermek durumundadır. Göstermezse zaten içinizde kalacak kuşku sizi memnunsuzluğa iter.

Tekrardan geçmiş olsun.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al