Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
*** üzerinde de şikayet konusu görmüştüm bugün bu kişi ile ilgili.
Birşey sormak istiyorum; 10 larca 100 lerce ticareti olan editör/makale yazarlarını tercih etmeyip, neden hiç ticareti olmayan ve forumda yeni bir üyeyi tercih ettiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hermes ;
Şöyle düşünmek lazım,
Kimse foruma kayıt olurken 10/100 ticaret puanıyla başlamıyor. 10/100 ticaret puanı olan kişileri tercih edenler, o kişilerde 0 ticaret puanı ile başlamadı mı? Her iş bir güven aşılamalı. Ben 0 ticaret puanım varsayalım ben kimseyle ticaret yapmamazsam o nasıl artacak.
Amacım forumdaki yeni kişileri diğerlerinden ayrı tutmamak, ayrım yapmamak. ************** farklı, onlar farklı.
alast4ir
http://enginonal.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hermes e katılıyorum bu konuda içerik işi ne kadar basit gibi görünse de sizi batıracak veya çıkaracak unsur. O kadar kaliteli işler yapan arkadaşlarımız varki forum da özel olarak tanıstığım ve yıllardır hiç olmazsa fikir alışverisi yaptığım güzel insanlar tanıdım.
25 kuruş 50 kuruş hesabı yapmadan kaliteli ve güvenilir arkadaşlara işlerinizi verin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar burda sorun para değil. Ucuza makale yazdırmkta değil. Zaten bu arkadaştan editörlük hizmeti almadım. Forumda 50-100 tl ye liste liste seo işlemleri yapanlar var. Aynı siteden hergün 10 larca tanıtım yazısı yayınlayan arkadaşlar var. Bunlar gerçekten sitelere yararı oluyor mu? Burada farklı bir iş yapılacağından dolayı denemek istedim. 25 makale 25 ayrı forumda tanıtma işlemi. Yararı olur ya da olmaz sorun bu da değil. Sadece bundan sonra bu gibi durumları en aza indirmek için birşeyler yapılabilir mi? Konu çok yanlış yerlere gidiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dediğiniz konu üzerinde bir çalışma yapılmalı ama önce iş sonra para kuralı ticaretteki **************lık olayları resmen tavana çıkarır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Üstadım tavsiyenizi desteklemekle birlikte sevgili moderatörlerinde de bu konuda yapabilecekleri bir şey olmadığını, tüm ticari işlemlerin iki kişi arasındaki diyaloglar ile hallolması gerektiğini öngörebiliyorum. Makale satışı yaptığım dönemlerde, bana "ticaret puanın düşük, o yüzden ödemeyi en son yaparım" diyen arkadaşların hepsini anlayışla karşıladım, halen daha öyle karşılıyorum. Siz de ticaret oranı olarak sizden düşük olan arkadaşlar ile bu şekilde çalışabilirsiniz. Zira bu konuda herkes bir anlayış göstermek durumundadır. Göstermezse zaten içinizde kalacak kuşku sizi memnunsuzluğa iter.
Tekrardan geçmiş olsun.