-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam sizin probleminiz başka, siz tepki görmeye dayanamıyorsunuz, bir şeyler yapın, hep olumlu cevap gelsin istiyorsunuz.
Bundan baya zaman önce de kerimcan durmaz resminize mutlu olmadığınız bir yorum yapmıştım, hem konuya bilmem ne ile ilgili yorum yapacaklar yazmasın demiş, hem bana öm.dan yorumunuzu kaldırın demiş hem de rapor ederek yorumumu sildirmiştiniz.
Şimdi de yine aynı şekilde, bu konuda da konu kadar büyük puntolar ile bilmem ne ile ilgili yorum yapacaklar yazmasın demişsiniz. Kusura bakmayın da kimin ne yazacağına siz karar veremezsiniz.
Çekemiyorsanız konu açmayın. Kolay gelsin.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
ilk üye oldugum zamanlarda forumun ne kadar geriledegi hakkinda konulara denk gelmistim. gecen 2 yilda ileriye yonelik uygulamalar olsa da kullanici izin vermemis.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Trazzy "Ama bir tasarımcı yazım hatası yüzünden yargılanamaz." bu cümlen çok yanlış. Çünkü, tasarımcı yazdığı kelimelere dikkat etmek zorundadır, bir tasarım hakkında yorum alacaksan eğer onun olabildiğince kusursuz hale getirmelisin. İnce detaylara takılan insanlar var tasarım dünyasında en ufak bir harf hatası bile işini kaybetmene sebep verebilir.
Bahsettiğin diğer hususa gelince tasarımında istediğin şekilde yazabilirsin. Atatürk yazarsın istersen başka türlü önemli olan tasarımda sırıtmaması. Benim tavsiyem yazım kurallarına daha dikkatli davran tasarımlarında ve diğer konuda ki saçma sapan yorumlarıda kulak ardı et ve yapıcı eleştirileri dikkate alarak tasarımlarını geliştir.
Türkiye, Turkey diye yazılmaz diyen arkadaşlara şu resmi bırakıp gidiyorum. Dil ve Anlatım dersinde yatıp uyuyan arkadaşlar burada Dil uzmanı olmuşlar :) Ülkede bu tipler her zaman var ne yazık ki...
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Niye bu kadar umursuyorsun ki dostum? Kimse babanın oğlu değil, internet ortamında bir eleştiri yapılır ve o eleştiri o an o sayfada son bulur. Bu eleştirileri değerlendirmek sana kalmış. Ayrıca ağır eleştiriler geldiğini düşünüyorsan bu konu hakkında şikayette bulunabilirdin.
1 kişi bu mesajı beğendi.