-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uzun zamandır birçok sitem oldu, hala var fakat bu işe ciddi anlamda önem vermek istiyorum artık. Yani her bir şeyden yazarak siteyi karma karışık yapmak yerine, düzenli bir amacı olan, temiz kodlanmış, güzel alan adına sahip, ve her gün düzenli olarak yazı girilecek site açmak istiyorum. Elbette bunun için bana ekip gerekicek 2-3 kişilik. Kodlama konusunda sıkıntım yok kendim istediğimi yapabiliyorum zaten. Sadece bir yerde takıldım. Şuan neredeyse herkes yabancı site açmayı öneriyor. 5 tane dil biliyorum fakat hangi dilde, hangi kategoride site açsam bilemiyorum. Sizce Türkçe mi, Fransızca mı yoksa İngilizce mi site açsam ?
Türkçem iyi etrafımda iyi yani hit konusunda sorun olmaz ama yinede beklediğim karşılığı alamayacağıma eminim.
Fransızca site açsam hit sorunum olur belki ilk başlarda çünkü fransız forumlarında takılmıyorum sadece Türk forum,portal vs. gezdiğim için sitemi tanıttırmak zor olur ama sokak sokak dolaşıp insanlara tanıttıra bilirim. Fakat fransızlar biraz nazlı olduğu için herşeyi beğendiremem diye işten uzaklaşıyorum )
İngilizcem normal yani fena değil, zaten bir ingiliz arkadaşım da var yardımcı olur ama gönlüm pek fazla yatmıyor bu dilde site açmaya, belkide dili çok iyi bilmiyorum ondandır )
Herneyse, siz ne önerirsiniz ? Düzenli bir site kurmam için doğru karar vermem lazım :)
Şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
iyi biliyorsan ingilizce aç. türkçe açarsan da burdan ekip bulma şansın var. fransızca konusunda bir şey diyemem. ama türkçe açarsan mı mi eklerini ayrı yazman lazım sitede. yoksa bir yere gelmez siten.
KeremEr
keremer.com.tr
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ingilizce içerik tüm dünyada satar
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Fransizcan guzel ise fransizca moda diet sitesi tutar.Fransizca bir sitede 1 tika en az sadece tiklayip sayfaya girmese bile 1 tl ucret oduyor .Sitenizin hitini yukseltirseniz para kazanir.Ben fransizca moda diet sitesi actim 6 ay oldu yeri geldi tek tika 3 euros verdigi oldu.Gunluk siteye 100 kisi girse en az gunluk 15 tl kazanir.Yalniz sorun su ki gercekten sitenin hitini yukseltmesi biraz zor zamanla guzel yazilar girerseniz hiti de yukselir .Sitemin gunluk hiti 50 ile 100 arasi degisiyor tanitim yapmiyorum ziyaretcilerin hepside googleden geliyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce tavsiye ederim. Neticede global bir dil, tıklama başı getirisi de Türkçe'den fazla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-