Uzun zamandır birçok sitem oldu, hala var fakat bu işe ciddi anlamda önem vermek istiyorum artık. Yani her bir şeyden yazarak siteyi karma karışık yapmak yerine, düzenli bir amacı olan, temiz kodlanmış, güzel alan adına sahip, ve her gün düzenli olarak yazı girilecek site açmak istiyorum. Elbette bunun için bana ekip gerekicek 2-3 kişilik. Kodlama konusunda sıkıntım yok kendim istediğimi yapabiliyorum zaten. Sadece bir yerde takıldım. Şuan neredeyse herkes yabancı site açmayı öneriyor. 5 tane dil biliyorum fakat hangi dilde, hangi kategoride site açsam bilemiyorum. Sizce Türkçe mi, Fransızca mı yoksa İngilizce mi site açsam ?

Türkçem iyi etrafımda iyi yani hit konusunda sorun olmaz ama yinede beklediğim karşılığı alamayacağıma eminim.

Fransızca site açsam hit sorunum olur belki ilk başlarda çünkü fransız forumlarında takılmıyorum sadece Türk forum,portal vs. gezdiğim için sitemi tanıttırmak zor olur ama sokak sokak dolaşıp insanlara tanıttıra bilirim. Fakat fransızlar biraz nazlı olduğu için herşeyi beğendiremem diye işten uzaklaşıyorum )

İngilizcem normal yani fena değil, zaten bir ingiliz arkadaşım da var yardımcı olur ama gönlüm pek fazla yatmıyor bu dilde site açmaya, belkide dili çok iyi bilmiyorum ondandır )

Herneyse, siz ne önerirsiniz ? Düzenli bir site kurmam için doğru karar vermem lazım :)

Şimdiden teşekkürler