-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba değerli forum üyeleri
Ben lise son sınıf öğrencisiyim. Endüstri Meslek Lisesi Web Tasarım ve Programlama bölümünde okuyorum. Bölümümü çok seviyorum ve bu bölüm üzerinden ilerlemeyi ve kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Şuanda LYS hazırlanıyorum. Üniversite olarak Fırat Üniversitesi Yazılım Müh. düşünüyorum. Şuanda okulda öğrendiğim ve benimde üzerine eklediğim bir kaç dil biliyorum. Bunlar:
HTML/CSS - C# - PHP - SQL - Javascript - ASP.NET - Python - jQuery - Bu dillerin hepsini %100 bilmiyorum. Normal derece biliyorum.
Okul tarafından öğretilen ve benimde öğrendiğim programlar:
Adobe PS-Ai-DW-FL-FW - Vegas Pro - Cinema 4D
Sizce hangi dilleri öğrenmem benim geleceğim de önümü açar?
Nasıl bir yol izlersem daha iyi seviyelere gelebilirim?
Şunları da bilirsen daha iyi olur dediğin şeyler neler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Html-Css-Ps-Javascript-Php
Ust duzey biliyorsan yurur gidersin.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
nereye yürür gider acaba? C# gibi bir dil üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm. web yazılım olayı dışarıdan çok kazandırıyor gibi görünüyor ancak ciddi projeler, orjinal fikirler vesaire dışında aslında kazandırmıyor. herkes web tasarımcı, herkes firilensır.
ek olarak, oturup 2-3 gün içinde zaten html-css-ps-javscript-php dolaylarını kafanda oturtur bi web projes çıkartırsın, sen zor olana yönel derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
greatwork adlı üyeden alıntı
Html+Css+Ps ile 2 saat-2gun arasinda hazirladigim kurumsal web sitelerine 600-1000tl arasi para aldim. Hemde ust duzey bilgim olmadigi halde. Web uzerinde web site pazarlarsaniz kazanamazsiniz tabiki. Buyuksehirlerde firmalarla yuz yuze gorusmelisiniz.
İşte bundan bahsediyorum, ayak üstü bir iş ile 600-1000 tl para kazanmaksa hedefiniz, doğru yoldasınız. insanlar farklı platformlarda farklı dillerde bu bahsettiğiniz paraların yanlarına bir iki sıfır daha atıp kazanıyorlar. anlatmaya çalıştığım bu.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr