lostyazilim
tr.link

Geleceğimden Korkuyorum.

33 Mesajlar 4.265 Okunma
lstbozum
tr.link

fatihharman fatihharman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 5, (%100)

omeraybal adlı üyeden alıntı

Güzel kardeşim bak yaşım 33 ama yılmıyorum enguzelcumamesajlari.com açtım durmadım ulusal medya sitesi gundemyeni.com açtım sabırla bekliyorum. Sende bir ise atılmadan düşün ve sabırla bekle mutlaka bir karşılığı gelir ancak sektörü ulusal tut yapacagin işin küçük bir kitleye hitap etmesin ben kişisel blogu pek tavsiye etmiyorum çünkü bu işin kurtları sahileri var olmayan bir şey bul, sektörü araştır canını sıkma. Allah büyüktür sonsuz mülkün sahibi odur kardeşim sabır sabır

Bundan 1 sene önce ingilizce magazin sitesi açmıştım hocam. Üstüne baya düşmüştüm açıkcası. Belki çocukça gelebilir ama, çok hayallerim vardı o site üzerine. Ama onu da yürütemedim, Adsense'ye başvurdum, reklam alamayınca çöküş yaşadım. Ondan başka da website açmadım. Benim en kötü huylarımdan biri de bu işte, değiştiremediğim. Sabırsızım. Direk kesin sonuç istiyorum. Savaşma ve mücadele yok bende. Bir kere hevesim kursağımda kaldı mı, daha da uğraşasım gelmiyor.

wmaraci
reklam

MehmetFazilK MehmetFazilK - Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 198 / 255
  • Ticaret 30, (%100)
hocam yanlış anlamayın sıradanlıkla alakası yok size en uygun işi bulamalıyız size en iyi işi bulmamız için kişisel özelliklerinizi bilmemiz lazım hayallerinizi bilmemiz lazım para kazandırsında yeter olayı çok yanlış birşey

MyErcanKIZILKOCA MyErcanKIZILKOCA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek SEO Expert, Web Design
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 0 / 107
  • Ticaret 19, (%89)
Kardeşim emin ol buradaki çoğu kişi o yollardan geçti. Allah büyüktür unutma ne zaman çok acı çekersen o kadarda yaklaşmışsın demektir.

imsomnia imsomnia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 37 / 37
  • Ticaret 0, (%0)

fatihharman adlı üyeden alıntı

Kendime güvenimi yitirmiş durumdayım hocam. Bulunduğum yeri bırakıp başka bir yerde çalışma gibi bir imkanımda yok. Yani askerliği yapana kadar.

Başarısızlıklar başarıyı doğurur dünya da hiç kimse başarısız olmadan başarılı olmamıştır bebek bile düşe kalka deneye deneye öğrenir yürümeyi ki bunu başardın.

Ampulün icadı kim bilir kaç bininci denemeyle bulundu haberin var mı kardeşim. Sınavdan kalmışsın düşük almışsın ne olmuş ? eğer hiç bir şey öğrenemediysen en azından tecrübe edindin.

Ben 3.Kez gireceğim üniversite sınavına 2 senedir olmuyor fakat biliyor musun ilk sene yaptığımdan daha iyi bir sonuç aldım. çok sevdiğim bir sözü sana söylemek istiyorum

"Hep denedin , hep yenildin. Olsun bir daha dene , bir daha yenil daha iyi yenil !.

Bu arada bulunduğun yer hakkında da kötü konuşmanı tavsiye etmem geldiğin yeri asla unutma ve YGS LYS 'de bir çok kez ALLAH'IN köyünden birinciler çıktı unutma.

wmaraci
wmaraci

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
Napoleon Hill'in "Düşün ve Zengin Ol" isimli kitabını okumanı öneririm. Mutlaka bi' al oku, kitapta beyin fırtınaları esiyor. Kendi cevaplarını bulman konusunda yardımcı olabilir.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

Link Link WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 379 / 426
  • Ticaret 46, (%100)
Kpss 75 80 arasi puan al gardiyanliga basvur.
Uzman cavusluga basvur 3 5 bin maasi var.

Yasin genc bu firsatlar bidaha gelmez.

ademkanidagli ademkanidagli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 391
  • Beğeniler 47 / 87
  • Ticaret 15, (%100)
fatihharman kardeşim canını sıkma. Herkese başarılıdır.Yazılarından anladığıma göre Sende gördüğüm eksik tüm işleri yarıda bırakmışın mücadele hırsı yok.

Önce şunu kafana koy ne iş yaparsan yap önce sabırla sürdür belki 1 yıl bıkmadan sonunda iyi şeyler olur.

sende gençliğin verdiği bir şıpsevdilik var kısa zamanda her işe el atmış bırakmışın bence 1 dalda ilerle dişini sıkarak sabır ederek başarılı olursun.

Ne iş yaparsan yap altın kural. En iyi hizmeti sen yap, müşterilerinle iyi diyalog kur temiz ve dürüst yaptıgın hizmette en iyisi olsun.

Muvexxx Muvexxx Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 6 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
ilk baş psikiyatriste git ondan önce/sonra/her zaman Allah'a sığın (Rızık veren odur rızık senin zeki,yetenekli, donanımlı olup olmadığına bağlı olmadan geleceği zaman gelir , tabi bunlar da önemli faktörlerdir fakat tamamen etkili değillerdir) , ve bir işte karar verip ona tam hakim olmaya çalış (bu çiftçilik de olabilir , yazılımcılık da olabilir) , benim kendi görüşüm umarım​ hayırlı güzel günler senin ve hepimizin olur
aofnette

kişi bu mesajı beğendi.

LiveStorm LiveStorm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 21 / 52
  • Ticaret 3, (%67)
Dostum sadece ana Türkçe-Coğrafya-Tarih ve Felsefe arasından hiçbirine ilgi duymuyor musun? Birinde çok iyi olman barajı rahatlıkla geçirtebilir zaten. En azından üniversiteni okumuş olursun

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al