-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Başlığı görür görmez at yalanı... İnan’ı geçti aklımdan fakat yazıyı özenle okuduktan sonra burada verilen o mesajı fark etmek, çok şey kazandırdı. Teşekkürler bu arada bu yazıya verdiğim cevap aşılı samimiyet ve içtenlikle yazdığım için k.bakmayınız (:
1 kişi bu mesajı beğendi.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Liza'ya Tbm ler yerlerde ne olacak bunlar diyede sorsaydınız.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Backlink diyen arkadaşları anlayamadım.
Wmaraci linklere zaten nofollow veriyor. Google botuda bu linki görmezden geliyor.
Yazı gerçekten güzel olmuş. Hocam sonuna kadar haklı. Anahtar kelime için, Google için içerik girip insanları sıkıyorlar.
Google kullanıcı oturum süresini baz alarak sıralamalarda değişikliğe gitse belki üstesinden gelebilir. Bunuda uyguladığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum, yani kullanıcılarımız interneti kullanmayı tam bilmiyor.
Sonuç olarak mesela kpss sınav tarihi aratiliyor, henüz net değil. Bunu büyük denen kalitesiz siteler içerik olarak giriyor, uzatiyorda uzatıyor kpssnin amacından tut, açılımına, çıkış sebebine, kpss sınavını bulanlara kadar herşeyi giriyorlar. Giren kişi zaten yazının yarısına geldiğinde ne arattigini unutuyor, okumaya devam ediyor. En sonundada sınav tarihlerini bilmiyoruz, ogrenirsek belki yazarız ama bu bizim çokta umrumuzda değil gibisinden yazıyı bitiriyor.
Googlede hem anahtar kelimeye vurgu yapılmış, hem kullanıcı vakit geçirmiş şeklinde yorumlayıp muhtemelen kaliteli site olduğunu düşünüyor.
Verdiğim örnek pek doğru olmadı, değinmek istediğim şeyi de pek anlatamadım. Yazının yarısında bende neye yazdığımı unuttum, yazayım bari dedim.
Ama anlatmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum.
(Farkettim de anlatmak istediğim şeye yazıda hiç deginememisim, değinmeye calismisim. şuan kafam pek çalışmıyor, durdu sayılır. Toparlayamiyorum. O kadar yazmışım ne yazık ki gondericem bu postu)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Güzel yazı için teşekkürler. Okurken acaba bunu ingilizce nasıl ifade etti diye aklımdan geçirdim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
BlogHocamda aylar aylar önce buna baya benzeyen bi yazı okumuştum 😊
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuşma detaylarını tane tane okudum demek ki amacınıza ulaştınız :) buradan bile çıkarılacak dersler var. Sonu pek hoş olmasa da böyle bir konuşmanın olma ihtimali bile sevindirici.
| BİSORU(.)COM | SİFAHANE(.)COM |TASİTKREDİ(.)COM | GİRESUNSPOR(.)COM |GAMEFORUM(.)NET |