Backlink diyen arkadaşları anlayamadım.

Wmaraci linklere zaten nofollow veriyor. Google botuda bu linki görmezden geliyor.

Yazı gerçekten güzel olmuş. Hocam sonuna kadar haklı. Anahtar kelime için, Google için içerik girip insanları sıkıyorlar.

Google kullanıcı oturum süresini baz alarak sıralamalarda değişikliğe gitse belki üstesinden gelebilir. Bunuda uyguladığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum, yani kullanıcılarımız interneti kullanmayı tam bilmiyor.

Sonuç olarak mesela kpss sınav tarihi aratiliyor, henüz net değil. Bunu büyük denen kalitesiz siteler içerik olarak giriyor, uzatiyorda uzatıyor kpssnin amacından tut, açılımına, çıkış sebebine, kpss sınavını bulanlara kadar herşeyi giriyorlar. Giren kişi zaten yazının yarısına geldiğinde ne arattigini unutuyor, okumaya devam ediyor. En sonundada sınav tarihlerini bilmiyoruz, ogrenirsek belki yazarız ama bu bizim çokta umrumuzda değil gibisinden yazıyı bitiriyor.

Googlede hem anahtar kelimeye vurgu yapılmış, hem kullanıcı vakit geçirmiş şeklinde yorumlayıp muhtemelen kaliteli site olduğunu düşünüyor.

Verdiğim örnek pek doğru olmadı, değinmek istediğim şeyi de pek anlatamadım. Yazının yarısında bende neye yazdığımı unuttum, yazayım bari dedim.

Ama anlatmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum.

(Farkettim de anlatmak istediğim şeye yazıda hiç deginememisim, değinmeye calismisim. şuan kafam pek çalışmıyor, durdu sayılır. Toparlayamiyorum. O kadar yazmışım ne yazık ki gondericem bu postu)