-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam dostlar,
dün burada bir sitem için link kısaltma servisi arıyordum. Bc.vc ile çalışıyordum alternatif varmı diye bakıyordum. Sonra dedim madem devam bc'ye. Dün Akşama doğru 4-5 gibi içerik girdim. Kısaltma linkleri koydum. Ama site adult değil ama insanların merak ettiği kelimelerle kurdum. ... kişisi ifşa gibi konular var. Ama aslında ifşa yok, tıklayınca o kişinin resimleri çıkıyor yalnız açık-saçık bir durum yok. Ama dün gece düşündüm ya linkleri kaldırayım böyle şeyden gelcek kazanç gelmesin dedim. 2400 tık almış bc.vc ler video yüklemiştim younowdan oda 3k yı geçmiş blog görüntülenmesi almış başını gidiyor 5k ya yanaştı bir günde. Olay şöyle videoyu yarıda kesip bcvc linkiyle siteye yönlendiriyorum, linkte konuları açıyorlar devamı için tıklayın diyip gizli videoya atıyorum bunları. O videodada asıl konuya gidiyorlar. Kaldırayım mı sizce, benim pek içime sinmedi sizle paylaşmak istedim.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
windowsun orjinal değilse bile kul hakkı yemiş oluyorsun ordan değerlendirmeye başla kendini ,günaha sebep olacak işler haram.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İnsanların zaaflarından yararlanmak veya aldatıcı şekilde yönlendirmek dürüst bir davranış değildir. Bunu sorguladığına göre inançlı bir insansın. Bizler kazanç nasıl gelirse gelsin diyemeyiz.
Karar senin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Kişisel hak ihlali yapmadığın sürece bak keyfine ama ifşa vs. tarzı videolar gerçek olmasa bile bir insanın adını lekeyebilir günahtan önce bu bir suçtur.