-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba, benim kullanmış olduğum VodafoneNET hizmeti bu ay bitiyor. 16 mbps yalın internet kullanıyorum 50 TL (sözde 16 mbps eve gelen değer 8-6 mbps) Yeni bir servis arayışı içerisindeyim :) Aslında VodafoneNET den memnun gibiyim bir sorunum yok fakat D-SMART aklımı çeliyor :)
Şöyle ki ben pc de oturmadığım zamanlar da TV de sadece belgesel izlerim yada tartışma programlarını, bi belgesel hayranlığım var ;) Bu yüzden de almışken TV paketi de içerisinde olan bir internet hizmeti almak istiyorum. En uygunu da fiyat ve kota vs olarak D-Smart gözüküyor. TTNet de düşündüm ama onun interneti yalın internete ekstradan ücret ekliyor ve kanalları o kadar da ilgi çekici değil.
He şöyle bir şey var, şurada güzel bir kampanya var değerlendir dediğiniz bir internet servis sağlayıcısı varsa onuda değerlendirebilirim ama şimdilik D-Smart almalı mıyım? Almamalı mıyım? Ne tür sorunlar yaşarım yada yaşamam bu konuda fikirlerinizi rica edeceğim sizden. Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Dipnot: Hangi internet servis sağlayıcısını alırsam alayım bizim bölge maksimum 8 ile 12 mbps geliyor. O da dengesiz geldiği için sürekli kesintiler oluyor, haliyle 8 mbps de işimi görüyor böyle de değerlendirebilirsiniz :) Fibermiş ultraymış maalesef işime yaramıyor :)
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
vodafone paketlerinde de tv bölümü var ve uygun fiyata yani vodafone çok iyi internet veriyor ama herkes telden şikayetçi
Gazianteptutku.com
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hangisini alırsan al ülkenin kapasitesi ve alt yapısı belli. Üç aşağı beş yukarı aynı hizmeti alırsın. 5 sene D-Smart kullandım sıkıntı yaşamadım sonra TTNet'e geçtim onda da aynı hizmeti aldım. 3-4 ay kadar Superonline kullandım oda aynı hizmeti sağladı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Paket bilmem ama Turk.net kullanıyorum ve tavsiye ederim. Taahhüt yok beğenmezsen çıkarsın olay biter. Önce turk neti bi dene derim. Akn de yok.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kayrahan sitesinde 150 gb ile veriyor size ilk aldığınızda sonra siz sınırsız akn talep ediyorsunuz altyapınız uygunsa sınırsız akn ye dönüştürüyorlar. Benim şuan sınırsız mesela.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kayrahan tv paketi kotadan yemiyorsa iyi kotadan gidiyorsa ne anladım ben tv den :D