Arkadaşlar merhaba, benim kullanmış olduğum VodafoneNET hizmeti bu ay bitiyor. 16 mbps yalın internet kullanıyorum 50 TL (sözde 16 mbps eve gelen değer 8-6 mbps) Yeni bir servis arayışı içerisindeyim :) Aslında VodafoneNET den memnun gibiyim bir sorunum yok fakat D-SMART aklımı çeliyor :)

Şöyle ki ben pc de oturmadığım zamanlar da TV de sadece belgesel izlerim yada tartışma programlarını, bi belgesel hayranlığım var ;) Bu yüzden de almışken TV paketi de içerisinde olan bir internet hizmeti almak istiyorum. En uygunu da fiyat ve kota vs olarak D-Smart gözüküyor. TTNet de düşündüm ama onun interneti yalın internete ekstradan ücret ekliyor ve kanalları o kadar da ilgi çekici değil.

He şöyle bir şey var, şurada güzel bir kampanya var değerlendir dediğiniz bir internet servis sağlayıcısı varsa onuda değerlendirebilirim ama şimdilik D-Smart almalı mıyım? Almamalı mıyım? Ne tür sorunlar yaşarım yada yaşamam bu konuda fikirlerinizi rica edeceğim sizden. Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Dipnot: Hangi internet servis sağlayıcısını alırsam alayım bizim bölge maksimum 8 ile 12 mbps geliyor. O da dengesiz geldiği için sürekli kesintiler oluyor, haliyle 8 mbps de işimi görüyor böyle de değerlendirebilirsiniz :) Fibermiş ultraymış maalesef işime yaramıyor :)