-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bu yaziyi yazman bile hayatini ne kadar dikkate aldigini gosteriyor.Isik var sende.Falci gibi yazdim sanki biraz :) Insan gelecegine supheyle tedirginlikle bakiyorsa ve bunu degerlendiriyorsa kendisi icin birseyler yapiyor demektir veya ugrasiyordur.Kendini motive etmen gerekiyor.Belirli rutinlerin, sorumluluklarin olmasi seni hayata baglayabilir.Kendini gelistirmen, kisisel gelisim kitaplari okuman seni hayata baglayabilir.Bu genc yasta yapacak cok sey var.Dikkat etmen gereken en onemli konu zamani verimli kullanmak ve her biten gunun ardindan gunun analizini yapip sukretmen :)
Suan telefondan yaziyorum musait vaktimde seninle ozel olarak gorusmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam senin psikolojik olarak rahatlaman gerek buzamana kadar sıkıntı olarak gördüğün şeyleri içinde düşündüğün boyle oluyor bu yaslarda cok normal bisey bende 22 yasindayim universiteye başlayana kadar asosyal biriydim cok az arkadaşım vardi surekli film izlerdim yada bilgisayarda oyun oynardim buzamana kadar hic bir iste calismadim yazlari koyde is yapiyordum sadece cekinik biriydim üniversiteye başladıktan sonra biraz biraz duzeltmeye başladım kendimi arkadaslar edindim farkli kisiler tanidim farkli dusunceler dinledim universite kismi zamanli olarak calismaya basladim neyse toparliyim yani bu yaşlarda cok normal seyler gecenlerde bi arkadas mesela evden uzaklasmak istedigini falan belirten konu actiydi gene bizim yaslardaydi
Dediğim gibi ilk once psikolojini rahatlatmalisin yakin arkadaslarinla tatile cikabilirsin yada tek basina gidip orada insanlarla tanisabilirsin sohbet ettikce rahatladiginin farkina varirsin baska bir alternatif olarak tatil icin gittiğin yerde kendine bir is ara calismaya basla bunlari simdiden atlatamazsan sorumluluklarin artikca iyice kötüleşirsin