68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bu illet hastaliktan kurtulan var mi. Sabahtır ağrısını çekiyorum delireceğim. Ameliyatlarına baktim envai çeşit yöntemi var. Dötü bir nevi deneme tahtası yapmışlar. Atlatan var mi hangi yöntemle ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Öncelikle Allah sifa versin kardeşim, böyle bir tecrübem yok ancak korkum var malum yedigimiz yiyecekler hep hazır ayaküstü yiyecekler olduğu için sık görülmeye başladı. Umarım Ameliyatsız kurtulursun, bir ara ayıptır söylemesi bende de başlangıcı gibi bisey oluyordu korkudan yedigimi içtiğimi düzene soktum ve gecti ancak bu aralar yine Allaha emanet sağlıksız besleniyorum insallah korktuğumuz başımıza gelmez
2 kişi bu mesajı beğendi.
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Allah düşmanın başına vermesin aman dikkat et. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum 2 3 litre su içiyorum yok arkadaş baş belası birşey. Fitil vb ilaç verdiler kullaniyorum yahu hiç mi ağrıyı dindirmez.
Öksür ağrır hapşur ağrır kıymetini bilin ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Geçmiş olsun. Kardeşim Hemoroid Siğilinden dolayı ameliyat oldu. Bu durumda ameliyattan başka çözüm yok diye biliyorum. Bitkisel tedavilere bakmadık hiç. Urfa'da zor olacak ama acı ve baharatları tamamen hayatından çıkar. Posalı ve lif kaynaklı ürünlere ağırlık ver. Akşamları da ılık suya otur. Kesin çözüm olmuyor ama ameliyata kadar böyle rahatlatmıştı.
iyi.
Turgay
SMMHİZMETLERİM.COM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SMM Panel Servis Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Ben 3 sene önce bu illet hastalıkla tanıştım yaklaşık 3 ay ağrısını çektikten sonra ameliyat olmuştum korkacak bir ameliyat değil 5 dakika filan sürüyor sonrasında ilk 2 gün ağrı ve yanma oluyor sonra zaten yavaş yavaş düzeliyor. Yani ameliyat olmayı düşünürseniz korkmayın :)
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İç hemeroid mi, dışarıda var mı, aynı zamanda anal fissür veya iç sfinkter kasılması var mı, bozulan hemeroid kaç tane ?
Normalde hastaya bağlı olarak ameliyatsız da iyileştiriyorlar. Ufak bir aletle hemeroidi lastikle sıkıyorlar. O sıkılan yerden kuruyup kendiliğinden düşüyor. Anal fissür varsa kalçanın yanından ufak bir delik açıp iç sfinkter kasını az keserek gevşetiyorlar. Sorunlu hemeroid çoksa parça parça kesebiliyorlar. Hastaneler lazerle, radyo dalgasıyla, sarı ışıkla vs ameliyat yaptıklarını söylüyorlar. Ama hepsi aynı. Sadece kelime oyunu var. Sonuçta o hemeroidi kesip çıkarıyorlar. Bunu lazerle de yapsan bıçakla da yapsan ışıkla da yapsan olay aynı.
Ameliyat olunca ilk gece ağrın olur. Daha sonra 1 hafta içinde iyileşirsin. İlk birkaç gün çorbayla beslenirsin. Korkulacak birşey yok. Bir akrabam oldu. Bu arada ameliyattan sonra iyileşince acı vs bolca yiyebilirsin. Acı hemeroid yapmaz. Sadece hemeroid varsa o bölgeyi kapsaisin yakar. Ama acı yiyince hemeroide sebep olmaz. Bir de yaşam standartını değiştirmen gerek. Bu hastalıkların baş nedeni bağırsak düzensizliği ve buna bağlı kabızlık, ishal, aşırı ıkınma, sık sık tuvalete çıkma vs... Ameliyattan korkma kardeşim. Ameliyat bitip evine gönderdiklerinde oh be dersin. İyileşirken çekeceğin acılar da hastayken yaşadıklarının yanında sinek ısırığı kalır.
Başkasının bana anlattıklarını anlatıyorum sana. Ameliyat olan ben değil yakın bir akrabam.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçmiş olsun kardeşim. Allah şifa versin. Tıp teknolojisi çok ilerledi, kolay bir ameliyat süreci ile iyileşebilirsin.