-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi günler . Ablam herbalife ürünü almak istiyor ama kime nasıl güvenebiliriz bilemedik. N11’de ürün 77 lira ama İnstagram üzerinden satan satıcı 170 liraya satıyor ve n11 deki ürün için sahte diyor . Herbalifeın direkt sitesinden de ürün satılmıyor . Sizce nasıl alabiliriz . N11deki ürün ucuz olduğu için bir sıkıntı çıkar mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Mağaza puanını, yorumları inceleyin. Aynı üründe yorum olmazsa bile, satıcının diğer ürünlerine bakın. Sorun çıkacağını düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İnstagram bir alışveriş sitesi değil o yüzden dolandırılma ihtimaliniz yüksek. Asla instada ki kişinin söylediklerine göre ilerlemeyin bu size bir kardeş tavsiyesi olsun. N11 deki satıcının yorumlarına bakın mağaza puanına bakın ona göre alışveriş yapın size hıyar bile gönderse iade edebilir, paranızı geri alabilirsiniz ama instagramdan alırsanız bunun garantisi yok.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Marstyson adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler ben de instagrama güvenemiyordum . N11 de yorumlarda hep güzel yorumlar atılmış . Orijinal ürün gelmezse iade edebiliriz yani deği mi ?
Yasal olarak koşulsuz şartsız 14 gün içerisinde iade edebilirsin kardeşim. Ürünü teslim aldım butonuna tıkladığın zaman para N11 den o satıcının hesabına aktarılır yani paran güvende.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..