-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Niçin hack boş iş olsun ? Çoğu sistem hackerler sayesinde günümüzdeki haline geldi.İnsanlar hackerlerin yapabileceklerinden korktukları için sürekli sistemlerini güncellediler.
Dns spoofing ile çalıştığım kafedeki kişilerin face şifresini çaldığım zamanı hatırlarım.
Öğrenmeseler iyi bir anı olarak kalıcaktı geride :D Gerçi en iyi anım internet kafe sisteminin açığını bulup 9 saat ücretsiz oturduktan sonra açığı başkasına anlatmamak için para aldığım anıydı.Bir zamanlar okuldaki çoğu kişinin msn sini bait programım sayesinde çalmıştım.Kız tavlama için kullanmadım diyemem tabi :D Diyeceğim o ki hack işi boş değil.Siz hacker denilen kişileri forumlarda program arayıp indiren kullanan insanlar sandığınız için boş sanıyorsunuz.
Hack bir hobidir.Zeka küpü çözen adama gidip "Bu işten para kazanmıyorsun,boş iş bunla uğraşmaya deymez." demek kadar aptalca birşey yok.
Herşey para değildir,öncelikle bunu bilerek hackerlere yaklaşımda bulunun.Hack yapan insan,yıkım ister.Adı duyulsun ister.Para onlar için değersizdir.Çünkü biliyorsunuz ki artık paranız veritabanlarındaki sayılardan ibaret.Bir anda nereden geldiği belirsiz cebinize 2 bin lira girse,devlet baba kapınıza dayanır zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
filmlerdeki gibi bi hacker olamayacağım için mr.robot ile who am i'a devam :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Biseyi merak ediyorum devlet sitesi hackleyerek ülke adına bişey mi yapmış oluyosunuz ? Yada değiştirmek istediğiniz şey ne ? Siz ve sizin gibiler yüzünden biçok kişi sitesini yayından kaldırdı emekleri çöp oldu yazdığı Script dağıtıldı. Gurur kaynağı olarak anlatmanızda ayrı bi saplantı . Türkiye bilişimde gelişmiyorsa codecanyon benzeri siteler tutmuyorsa Hackerler yüzündendir.
Mersinli onur aldığı 334 yıl ceza haktır inşallah diğerleri de alır