WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çok güzel bir paylaşım olmuş, gerçekten ihtiyacım vardı böyle bir şeye. hem teşekkür ederim, hem de hayırlı güzel mutlu bir ömür dilerim sizin için. :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kordinator anlattığım konuda hayatta yaşadığım sorunları temel olarak anlattım ama daha detaya inmek gerekirse eşim kapalı bir insan ama ben uyuşturucunun her çeşidini kullanmış, maaşımı aldığımda insanların bir ay geçindiği parayı 1 gecede özür diliyerek söylüyorum içip sıçarak harcayarak geçiriyordum, aşırı yoğun bir işim vardı 6 aydır bu yaşantının içindeyim ve şunu söylemek istiyorum sana güzel kardeşim 7 ay önce bunları yaşıcaksın başına bunlar gelicek deseler inanmam imkansızdı beklenmedik anda öyle şeyler oluyor ki başına öyle şeyler geliyor ki insanın her zaman hayata tutunucak bir dalı olmalı diye boşuna demiyorlar, belki 65'imde emekli olucam kıt kanaat geçinicem çünkü nişandı evlilikdi evdi masraflarımı hep kendim gidermek zorundayım kimseden birşey bekliyemem bu noktada insana en büyük destek eş oluyor.belki 65imde emekli olucam ama yettiği kadar bende gezicem, elin oğlu üstü açık arabada gezerken bende brodwayle gidicem, onun her gün her hafta gittiği mekana, ben ayda bir gidicem ama mutlu olucam neden hayattaki sorumluluklarım tutuncak dalım ailem eşim ilerde sorumluluk sahibi olucağım çocuklarım.. hayatta feyz alıcak öyle insanlar varki belki senin çevrende yoktur o yüzden bu boşluktan çıkamıyosundur. şükredecek bişeylerin vardır muhakkak
Ek Olarak:
WWT bunu duymak mutlu etti işte 5 dk mı ayırdığım birşey sizi mutlu ettiyse ben daha çok mutlu oldum inanın
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam inşallah mutlu olursunuz siz göze alıp yola çıkmışsınız inşallah çok üzülmezsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Hayırlı olsun dostum, Allah tamamını erdirsin. Sıkıntıları tek başına aşman gerçekten takdir edilecek birşey. Umarım bir ömür mutlu olursunuz. Ama askerliği evlenmeden önce yapmaya bak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
EnderGrafik Eyv güzel yorumun için inşallah silerde mutlu olursunuz.
Askerlik her zaman candan istemişimdir yapmayı ama bu durumlarda mümkün gözükmüyor daha yaşım var erteletip birikim yapabilirsem bedelli yapmak bedelli çıkmazsa ozamana kadar okul bitirip kısa dönem yapmak hayırlısı ile planlar bu yönde
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hayırlı olsun, Allah tamamını erdirsin. Bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ankayışınız için ben teşekkr ederim..
cikoEk Olarak:Sağolun
Crewx
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hayr'lı olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim hocam. Hayatınızda başarılar dilerim.