lostyazilim
tr.link

İcradan Araç Alan Var Mı ?

20 Mesajlar 3.138 Okunma
lstbozum
tr.link

Komut Komut www.d-help.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 17 / 169
  • Ticaret 29, (%100)

DrFondi adlı üyeden alıntı

Konu ile alakalı degil de icradayken araç sigorta yapılır mı

Eğer ruhsat fotokopisi varsa yapılır niye yapılmasın
DrFondi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

DrFondi DrFondi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 46 / 40
  • Ticaret 5, (%100)
Teşekkürler

• Üyelik 23.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 17 / 169
  • Ticaret 29, (%100)

Rica ederim

senasevde senasevde WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / K
  • Meslek yine öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 9 / 24
  • Ticaret 13, (%100)
Icradan araç almayı denemiş biri olarak beklentilerinizi düşürmeniz lazım diyeceğim. Zaten ihale salonunda herkes birbirini tanıyor. Sizin gibi ilk defa orada olanlara gülerek bakıyorlar. Siz fiyatı ne kadar yükseltirseniz yükseltin kar etmeyi umut ettiğiniz fiyatın üstüne çıkmaya razı bu kişiler. Benim almak niyeti ile gittiğim tüm araçlar neredeyse piyasa fiyatına satıldı. Ki ufak tefek tamir işleri de vardı. Büyük şehir dışında nasıl olur bilmiyorum ama burada Icradan almak biraz zor.

wmaraci
wmaraci

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Komut , hocam zaten etmek istediğim kar o kadar %50 kar etmek gibi bir amacım yok. Arabayı alıp 6 ay binip 5-10 bin kar ile satmak amacım. Piyasa fiyatından 5-10 bin lira ucuza alsam yeterli.
40 bin liralık arabayı masraflarla birlikte 30 bin yada 35 bin liraya alsam çok güzel bir şey sonuçta piyasadan ucuz alıyorsun. Galericiler mevzusuna gelince insan sürekli gelişen bir varlıktır bende o galericiler gibi olabilirim ilk başta izlersin araştırırsın tüm ayrıntısına kadar onlar kadar sizde olursunuz. Kendim zaten Gayrimenkul Danışmanlığı yapıyorum piyasa fiyatının %10 altına almak güzel kardır.

• Üyelik 23.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 17 / 169
  • Ticaret 29, (%100)

theharunuysal adlı üyeden alıntı

Komut , hocam zaten etmek istediğim kar o kadar %50 kar etmek gibi bir amacım yok. Arabayı alıp 6 ay binip 5-10 bin kar ile satmak amacım. Piyasa fiyatından 5-10 bin lira ucuza alsam yeterli.
40 bin liralık arabayı masraflarla birlikte 30 bin yada 35 bin liraya alsam çok güzel bir şey sonuçta piyasadan ucuz alıyorsun. Galericiler mevzusuna gelince insan sürekli gelişen bir varlıktır bende o galericiler gibi olabilirim ilk başta izlersin araştırırsın tüm ayrıntısına kadar onlar kadar sizde olursunuz. Kendim zaten Gayrimenkul Danışmanlığı yapıyorum piyasa fiyatının %10 altına almak güzel kardır.

Yani bu bulunduğunuz ile göre değişiyor. Ama deneyin. Denemekten de korkmayın. Size kalırsa alırsınız kalmazsa bişe yok paranızı geri alırsınız verdiğiniz 50 - 100 tl olur. Buradan ne konuşsak boş. Belki o ihaleye bi siz gireceksiniz. Bilemiyosun. Orada şöyle işler de oluyor. Genelde oraya katılanlar birbirlerini bilir. Eğer mesela porsche gibi bi arabaysa ihaleye kimse fiyat vermez. Fiyatını devlet aşağı çeker. Yine kimse fiyat vermez. Yine kurum fiyat düşer. 3. ihlede bi bakmışsın araba 50 bine satılmış :D oluyor böyle şeylerde. Bu tip ihalelerde tabi genelde kapıdan adam sokmazlar :D

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Komut , artık ihale mafyaları falan yok. Brokerım anlatmıştı kendi arsası ihaleye düşmüş girişte çantacıya rastlamış arsanın kendi yerleri olduğunu girmemesini rica etmiş çantacıda 5 bin lira verirsen girmem demiş mecburen vermiş mafyalar yok ama çantacılar var kendi yerin olduğunda sıkıntı. Arabada %1 kdv ama gayrimenkulde %18 bu kötü. Arsadan iyi anlıyorum kdv düşük olsa kesinlikle alırım. Dediğiniz gibi en azından teklif verirsin şansını denersin 10 liralık mal 5 liradan çıktıysa 8 liraya kadar çıkarsın sonrasında yükseğini veren olursa hayırlı olsun dersin.

• Üyelik 23.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 17 / 169
  • Ticaret 29, (%100)

theharunuysal adlı üyeden alıntı

Komut , artık ihale mafyaları falan yok. Brokerım anlatmıştı kendi arsası ihaleye düşmüş girişte çantacıya rastlamış arsanın kendi yerleri olduğunu girmemesini rica etmiş çantacıda 5 bin lira verirsen girmem demiş mecburen vermiş mafyalar yok ama çantacılar var kendi yerin olduğunda sıkıntı. Arabada %1 kdv ama gayrimenkulde %18 bu kötü. Arsadan iyi anlıyorum kdv düşük olsa kesinlikle alırım. Dediğiniz gibi en azından teklif verirsin şansını denersin 10 liralık mal 5 liradan çıktıysa 8 liraya kadar çıkarsın sonrasında yükseğini veren olursa hayırlı olsun dersin.

Siz isteyin bakalım sahil kenarı yada önemli bir yerdeki arsayı yada evi yada lüks bi arabayı tanışırsınız.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Aydınlattığın için teşekkürler :)

Dolphin Dolphin Web Tasarım & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım & SEO Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** E**
  • Mesajlar 1096
  • Beğeniler 131 / 321
  • Ticaret 22, (%100)
Tek bildiğim tefeciler mafyalar bırakmıyor araçları.

hayat illegal!
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al