-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba icradan araç alan yada bilgisi olan var mı ? Bahsettiğim 10 bin liralık araçlar değil onları biliyorum kaza olmuş araçlar ben temiz bir araçtan bahsediyorum. Amacım 3/1 fiyatına yada %50 fiyatına almak değil. Piyasadan 10-20 bin daha ucuz araç almak örn: 80 bin lira değeri olan malı 60-70 arasında almak.
Ağlayanın malı gülene yaramaz sözünü söyleyenler olacaktır ben inanmıyorum o söze çünkü herkes öyle düşünürse herkesin icraya düşen malı belkide 3/1 fiyatına satılacak ne kadar çok kişi girerse o ihalelere ağlayanın malı o kadar yükseğe satılır. Arabaların durumunun çok kötü olduğunu yazanlar gördüm internette ama ihalelere o kadar çok kişi giriyor ki hemde galerici vs. eğer çok kötüyse galerici neden alsın ?
Konu hakkında görüşü ve yorumu olanlar yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben de bu konuyu çok merak ediyorum.Yıllardır ağlayanın malı gülene yaramaz dedikleri için uzak duruyorum ama bu şekilde araç almak aklıma yatmıyor değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.wipkadin.com
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam yar etmezler sıradan birine. Bu işleri koşturan mafyalar var
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bu konuda çok fazla illegal iş dönüyor diye biliyorum.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Size düşmez. Hukuk büroları ve galericiler düzgün araçların hepsini kapıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu işin 3 - 4 farklı yöntemi mevcut. Hangi icralıklardan bahsediyorsunuz?
1- Devletin el koyup sattığı ürünler - araçlar
2- Dava sonucu icralanmış ürünler - araçlar
3- Gümrük yolu ile elde edilen ürünler - araçlar
4- Şirketlerin ihale yolu ile sattığı ürünler - araçlar
Hepsinin işlevi farklıdır. İhaleye bulunduğu ilde girersiniz. Örneğin ürün - araç Sarp'taysa oraya gider ihaleye girersiniz, Diyarbakır'da ise Diyarbakır'a gidip ihaleye girersiniz. Rayiç bedelin %20 sini ihaleye girmeden ödersiniz. İhale size kalırsa belli bir miktar vergi vs. ödersiniz.
Gelelim mafya mufya işlerine. Doğru bu işlerde size önemli olan hiçbir şeyi bırakmazlar. Örneğin istiklal caddesinde bir dükkan icralık olup satıştaysa bunu size yâr etmezler. Yada mercedes amg serisi bi araba varsa bunu da size yar etmezler. İsterseniz para babası olun yar etmezler. Ya biri senin yanında olacak yada sen mafyacılık oynayacaksın. Bu işlerden dolayı birbirini vurduran insan çok. Derler ya ne şehit oldu ne gazi :)
Din işlerine gelince ben fetva verecek bi insan değilim benim bilgim bana bile yetmiyorken ancak şöyle bir durum doğru var ben buna inanıyorum, şöyle ki; a kişi tırnaklarıyla bir yere gelmiştir ve bu adam başkaları yüzünden batmıştır. Malına mülküne kundaktaki bebeğinin eşyalarına varıncaya kadar icra ile alınmıştır. İşte bu adamın ahı tutar. Bu adamın malı kimseye nasip olmaz. Olursa ya kendinden çıkar ya oğlundan ama illaki çıkar ( dini bir inanca sahipseniz ). Ama yok adam ************** puşt pezevengin tekidir. bu adamın malı icralığa çıkmıştır. Bu adamın malı için birşey diyemem. Al sat adam zaten puşt. Ama yine de dini birine sormak lazım bu işi. Benim görüşüm bu yönde.
Not: Araç, daire ve arsa satışlarından zaten 10 bin - 20 bin civarı kar edersin daha üstünü zaten edemezsin. Bu işi kovalayan dünya kadar kişi var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ş**