Karanlık oda denen bir şey var hocam. Bildiğiniz sizofrenik etkiler görüyorlar. Güneş yüzü göstermeyeceksin üzerine androjenler ile erkekliğini bitirip duygusal bunalima sürükleyeceksin ve bunu hergün her dakika çekecek bundan daha iyi bir ceza olabilir mi?
İdam ilkel ve önü alınamayacak bir yoldur. Herkesin fetöcü denip hapse atıldiği su gunlerde masumların ipe gitmesi işten bile değil. Kaldı ki idamı uygulayıp da masumları asmayan bir ülke dahi yok. Mutlaka arada masumlarda kaynıyor.
Bir Tanrı var mı yok mu bunu bilemeyiz sadece inanç denilen bir takım düşuncelere sahip insanlar. Yani oteki dünyada cezası verilir ben bunu oldureyim kafası çok saçma. Bu dünyada cehennemi yaşamalari gerek. Dünyanın adaleti dunyada uygulanmalı. Olüm bir ceza değil ödüldür. 1 2 dakikalık bir boğulmanın cırpınişın ardindan ödüle kavusacak.
Ek olarak bu gibi tecavuzcu sapik kisilerin mutlaka bir cocuga veya kadina tecavuz etmeden önce vakaları oluyor. Ya hayvana tecavuz ediyor ya baska bir taciz vakası oluyor. Devlet bunlari denetlemiyor bakmiyor takip etmiyor. Polis peşlerine düşüp gozetimde tutmuyor. Yani tehlike geliyorum diyor zaten fakat adalet olmadığindan siz bu ilk vaka sanıyorsunuz.
Tahrik indirimi dendi bu ülkede
1 kereden bir şey olmaz dendi
Açik giyinmeseymis dendi
Ailesi baksaymis dendi
Bakan kücüğun rızası dedi.
Bu kafaya hala idam diyen var. İdamı kullanan devletlerin tamamı ilkel leş gibi devletlerdi. Geleceğe gitmek yerine sürekli geçmişe gidiyoruz. Sürekli!
Siz idam deyince benden daha öfkeli veya bizden daha fazla cezalarının verilmesini istemiyorsunuz. Ucu cok başka yerlere gider bunun. Tarihten veya dünyadan size binlerce örnek verebilirim. Eğitimsiz gerici sığ ve yobaz insanlar idam ister. İdam bir cözüm değil aksine olayları daha da buyütecek bir sorundur. Pedofililer katiller tecavuzculer zaten psikolojileri bozuk hastalikli insanlar ölümden korkup hastaliklarina karşı gelebileceklerini mi dusunuyorsunuz?
Bu tür konular sakin kafayla hukukcular tarafından degerlendirilir. Ben simdiye kadar bu alanda uzman olupta dünyaca tanınan ve idam gelsin diyen tek profesor görmedim.