-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında Türkçe bölümü heveslerin kursağında bırakıldığı bölümdür, neden mi?
Kontenjanlar fazlasıyla genişletildi ve sayılı birkaç üniversite dışında niteliksiz öğrenci alınmaya başlandı, kalite düştü, bölümün hakkını vermeye çalışanlar yeterince bıktırıldı zaten bu bölümden.
Diğer bir husus ise atanma ve yabancılara Türkçe öğretimi , hadi neyse atanmada yine torpil yok fakat ben yabancılara Türkçe öğreteceğim dediğiniz yine engellerle karşılaşıyorsunuz, ben bunu öğretmen tanıdıklarımla konuştum fakat işler pekte öyle düşünüldüğü gibi olmuyor maalesef, tabii birde gittiğiniz üniversite berbatsa..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam ikinci üniversitede pek bi bölüm yok ama en iyisi yine sizin dediğiniz gibi sosyoloji ancak ordanda atanma zor gibi geliyor bana. Sosyolojiyi bitirip heralde aile danışmanlığı sertifikası alıyorlar, ilerde böyle bi alım olursa atanma şansınız yükseklir bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aile danışmanlığı ya da psikolojik danışmanlık yapmak kat kat iyi bizim bölüme göre. Bende pdr okumayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aynen öyle ama net bir şey yok gibi. Pdr yazabilecekseniz bence hiç düşünmeden gidin veya ygs de türkçe sosyal falan yaparak özelde sağlık ile alakalı bi bölümüne falanda gidebilirsiniz sanki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bende ikinci üniversite olarak iş güvenliği okuyorum bakalım ne olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Umarım iyi olur hepimiz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Atanmadan ümidim yok diyorsun fakat 2. üni okumaktan bahsediyorsun hala..kesene yazık arkadasım..Sosyaloji okusan ne olucak ? iş hazır mı bekliyormu sanki..Geçerli iş yapan bölümler okuyun..Gidin turizm işletmeciligi bölümünü bitirin, hem ileride paraya para demeyim, hem de forsunuz olsun..Adam gidiyor arkeloji okuyor,okul bitiyor tarihi netten izliyor..