Merhaba arkadaşlar, Amerikan Filmler'inde hep olur ya hani 18 ine giren ergen genç klasik bi hurda alır bi yandan onu modifiye eder bi yandan manitayla takılır falan filan işte bende hep racing motor alıcam hayaliynen çalıştım fakir ama gururluydum şimdi düzenli gelirli ve gururluyum şükür bin yüz tl gelirim var 10 15 belki 20 bin kredi aile abi desteği falan filan derken bi araba almak istiyorum kredi hakkında bilgi aldım maaş bordrom bile elimde 6 aralığı bekliyom 19dan gün alcam :) ehliyet vs içinde aynen öyle, gelgelelim hyundai accent yada ne bilim şöyle ford connect vs standart araçlardan ziyade tabi şahin kartal broadway falan ihtimal değil ne önerirsiniz benim aradığım özellikler.
#en az 1.6 motor olsun yada ne bilim 100 beygir falan olmalı
# param olsa gmc siyah cip alırım işte öyle bi tarzım var
# lpg taktıracağıma haftada bi kere binerim diye düşünüyorum
# eğer epey para çıkacaksa arkadan itim gövde yapısı dar bişe olsun redlineye bağlayabilirim
# şöyle gazi üniversitesine girmiştim arkadaşı almaya ankaraya kadar tipoyla gitim bi sıkıntı olmadı tabiki yolda abim sürdüde arada sırada bende işte kampüse bi girdim alfa romeo bizim ordudaki beyaz şahin sayısı kadar arabayı oraya bırakmaya utandım işte en azından modifiye olmasa bile ufak tefek düzenlemelerle cool görünecek bişeyler....