wmaraci reklam
tr.link

ilk araba

5 Mesajlar 1.215 Okunma
acebozum
tr.link

Expert Expert Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, Amerikan Filmler'inde hep olur ya hani 18 ine giren ergen genç klasik bi hurda alır bi yandan onu modifiye eder bi yandan manitayla takılır falan filan işte bende hep racing motor alıcam hayaliynen çalıştım fakir ama gururluydum şimdi düzenli gelirli ve gururluyum şükür bin yüz tl gelirim var 10 15 belki 20 bin kredi aile abi desteği falan filan derken bi araba almak istiyorum kredi hakkında bilgi aldım maaş bordrom bile elimde 6 aralığı bekliyom 19dan gün alcam :) ehliyet vs içinde aynen öyle, gelgelelim hyundai accent yada ne bilim şöyle ford connect vs standart araçlardan ziyade tabi şahin kartal broadway falan ihtimal değil ne önerirsiniz benim aradığım özellikler.

#en az 1.6 motor olsun yada ne bilim 100 beygir falan olmalı
# param olsa gmc siyah cip alırım işte öyle bi tarzım var
# lpg taktıracağıma haftada bi kere binerim diye düşünüyorum
# eğer epey para çıkacaksa arkadan itim gövde yapısı dar bişe olsun redlineye bağlayabilirim
# şöyle gazi üniversitesine girmiştim arkadaşı almaya ankaraya kadar tipoyla gitim bi sıkıntı olmadı tabiki yolda abim sürdüde arada sırada bende işte kampüse bi girdim alfa romeo bizim ordudaki beyaz şahin sayısı kadar arabayı oraya bırakmaya utandım işte en azından modifiye olmasa bile ufak tefek düzenlemelerle cool görünecek bişeyler....

googleasistan
reklam

hkn hkn İcraat Vakti... Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 66 / E
  • Meslek arıyor...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Bütçe 20 bin TL ise gider lpg li bir Golf IV yada ne bilim 1 kasa leona felan bakardım, yada bütce 30'a yakınsa bu seferde Golf V ya da Seat leon 2 kasa bakardım dediğin niteliklere göre 1.6 motorlu.
Expert

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
olduğu gibi krediye yatırabilirim aylık bin bin öderim diye düşünüyorum şükür başka bi ihtiyacım yok. yazılan her modeli ayrıntılı inceleyip değerlendireceğim :)

hastası olduğum arabaya göre kredinin altına gireceğim artık abartmak istemiyorum tabi. Askare kadar ödeyip aileme yük olmak istemiyorum max 25 bin tl.

Golf 26 bin tl civarı 1.6 motor 77 bin km

ve bi punto buldum linki koyarsam alan olabilir güzel ve uygun fiyat piyasasına bakıyorum şuan.

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Aylık bin tl ödersen bunun vizesi zartını zurtunu nasıl halledeceksin ? Diğer yandan ayda bir gezmeyi de hayal edeceksin sanırım. Zamlar kapıda yine ve benzinle akarım diyosun :) İktireyim sıkıntı olmasın alacağım arabaya modifiye yapmayayım diyorsan gerçekçi ol ve bence pejolara bak 207'lere filan. Onlara zaten modifiye gerekmez ,) Diğer yandan Palio Multijette olabilir ama nasip olursa ilk alacağım araba Honda Civic olacak 1.6 büyük ihtimal.
Hayırlısı.
Expert

kişi bu mesajı beğendi.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Aylık bin tl ödersen bunun vizesi zartını zurtunu nasıl halledeceksin ? Diğer yandan ayda bir gezmeyi de hayal edeceksin sanırım. Zamlar kapıda yine ve benzinle akarım diyosun :) İktireyim sıkıntı olmasın alacağım arabaya modifiye yapmayayım diyorsan gerçekçi ol ve bence pejolara bak 207'lere filan. Onlara zaten modifiye gerekmez ,) Diğer yandan Palio Multijette olabilir ama nasip olursa ilk alacağım araba Honda Civic olacak 1.6 büyük ihtimal.
Hayırlısı.

siyah bi civic benimde rüyalarıma girebilir :) Allah nasip eder umarım alırız arabalarımızı akıllı uslu süreriz ben o arabayı dükkanın önüne çekeyim ne kredisi ne benzini muaynesi falan umrumda teferruatla peder ilgilensin artık. :D ben maaşımı koydum ortaya daha napayım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al