-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sana özel olarak gönderilen bu teklifi paylaşmasan daha iyi olurdu. Neden dersen firmalar bu konuda çok titiz davranıyor. Sen bir iş teklifi aldığını üstü kapalı olarak yazsaydın daha iyi olurdu.
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
Herkes anne karnındamı öğreniyor. işi alırsan daha iyi öğrenirsin şu hayatta yapılmayacak bir şey yok gerekirse bu işten para kazanmicaksın ama tecrübe olacak.
Dogan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende bununla ilgili çalışmalarda bulundum. yani tam olarak bitirdiğim bir site olmasa da normal wordpress işte, sadece dediğin gibi özellik çok. Karıştırarak öğrenirsin neyin ne işe yaradığını.. Biraz ingilizce biliyorsan hiç problem değil zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Sana özel olarak gönderilen bu teklifi paylaşmasan daha iyi olurdu. Neden dersen firmalar bu konuda çok titiz davranıyor. Sen bir iş teklifi aldığını üstü kapalı olarak yazsaydın daha iyi olurdu.
Kaldırdım hocam maili
tatilmekan adlı üyeden alıntı
Herkes anne karnındamı öğreniyor. işi alırsan daha iyi öğrenirsin şu hayatta yapılmayacak bir şey yok gerekirse bu işten para kazanmicaksın ama tecrübe olacak.
Dogan adlı üyeden alıntı
Bende bununla ilgili çalışmalarda bulundum. yani tam olarak bitirdiğim bir site olmasa da normal wordpress işte, sadece dediğin gibi özellik çok. Karıştırarak öğrenirsin neyin ne işe yaradığını.. Biraz ingilizce biliyorsan hiç problem değil zaten.
Şu anda yazışmamız devam ediyor inş kabul edilirimde benim içinde bir referans olur bu iş
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işi yapan bu kadar kişi içerisinden seni seçtilerse bu fırsatı değerlendir. İnsanlar eskisi gibi değil araştırıyor, sorguluyor öyle karar veriyorlar. Senin içinde iyi bir başlangıç olur. Şimdiden kolay gelsin başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Bu işi yapan bu kadar kişi içerisinden seni seçtilerse bu fırsatı değerlendir. İnsanlar eskisi gibi değil araştırıyor, sorguluyor öyle karar veriyorlar. Senin içinde iyi bir başlangıç olur. Şimdiden kolay gelsin başarılar diliyorum.
Teşekürler arkadaşlar yorumlar için
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Herkese bu fırsat çıkmaz. Sonucu buradan duyurursun artık (:
Hayırlı olsun...
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
:) Bende beklemedeyim su anda hocam tüm şartları ilettim artık kesin sonuç için geri dönüş bekliyorum