-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bugün 1 Nisan ve Dünya genelinde yapılması gerektiğine inandığımız bir şaka olayı var. Ve bu şaka olayını Wm Aracı çok güzel yaptı. Kimsenin beklemediği bir anda harika ters köşe yaptı insanlara.
Ben şahsım adına konuşuyorum katılırsınız veya katılmazsınız bu duruma sonsuz saygı duyarım. Ama gel gelelim ki Wm Aracı'nın ekibi olsun, yaptıkları işler olsun her zaman takdire şayandır. Ama gel gelelim bazı çocuklar var beni deli ediyorlar. Bir konuda hemfikir olalım bizim ülkemizde başarılı işi neden herkes kıskanır? Kıskanıp b*k atmak yerine daha iyilerini yapmayı hedeflesek sizce olmaz mı?
Domainciler (Domain Vitrini) adında bir grup yaptığınız şakayı eleştirirken bende kendimi tutamadım. Diğer yorumları göstermek dahi istemiyorum sizlere! Bu kadar aşağılık, bu kadar kıskançlık olamaz. Bir insanın karnı bu kadar dar olamaz. Bu adamlar bu işi ilk yaptıklarında piyasada dünya kadar webmaster forumu-portalı mevcuttu. Bir şekilde tutundular, ayakta kaldılar ve başardılar. Bu neyin çekemezliği?
Her neyse çocuğun birisi ile diyaloğa girdim ve beni deli etti. Yaptığım yoruma cevap verdikten sonra kendisiyle çelişki yaşadı ve engelledi.
Görseller: 1-
Görseller: 2-
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Kıskançlık vol.3
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Ya gayet yerine bir hareket oldu. Şaka yaparken ziyaretçi de kazandırdı kendine. Bunu kimse inkar edemez ve mantıklı olanı yaptılar. Küçük eğlence olurken, Wmaracı'na girmeyen arkadaşları da ufaktan bir hortlatarak hem ziyaretçi kazandılar hem de ticarete ufak bir hareketlenme gelmesini sağladılar. Mantıklı ve taktir ediyorum gerçekten.
yuez
- Sosyal Medya -
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçültmekIe teselli ederler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wm aracı nasıl bi şaka yaptı kaçırdım galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence o resimlerdeki herkes haklı (siz hariç). Şaka güzel ama mesaj olmamalıydı. Kullanıcı olarak benim görüşüm böyle tanımam etmem hiçbirinizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir şakayı kazanca çevirmek..
Herkesin harcı değildir diye düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buna tepki gösterenler yavaşça wmaracı forumundan çıkıp bir daha geri dönmeyebilirler. Sanki zorla tutuyorlar burada? Beğenmeyen çıksın gitsin. Eleştirenlerin sitelerine girdiğinizde online kişi sayısını 1 olarak görürsünüz. Bu böyledir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Gerçekten çekememezlik bu işte :)
Bazıları da gelip hesabımı kapatın falan diye tripler atıyor, banlayın gitsinler bence.