Bugün 1 Nisan ve Dünya genelinde yapılması gerektiğine inandığımız bir şaka olayı var. Ve bu şaka olayını Wm Aracı çok güzel yaptı. Kimsenin beklemediği bir anda harika ters köşe yaptı insanlara.
Ben şahsım adına konuşuyorum katılırsınız veya katılmazsınız bu duruma sonsuz saygı duyarım. Ama gel gelelim ki Wm Aracı'nın ekibi olsun, yaptıkları işler olsun her zaman takdire şayandır. Ama gel gelelim bazı çocuklar var beni deli ediyorlar. Bir konuda hemfikir olalım bizim ülkemizde başarılı işi neden herkes kıskanır? Kıskanıp b*k atmak yerine daha iyilerini yapmayı hedeflesek sizce olmaz mı?
Domainciler (Domain Vitrini) adında bir grup yaptığınız şakayı eleştirirken bende kendimi tutamadım. Diğer yorumları göstermek dahi istemiyorum sizlere! Bu kadar aşağılık, bu kadar kıskançlık olamaz. Bir insanın karnı bu kadar dar olamaz. Bu adamlar bu işi ilk yaptıklarında piyasada dünya kadar webmaster forumu-portalı mevcuttu. Bir şekilde tutundular, ayakta kaldılar ve başardılar. Bu neyin çekemezliği?
Her neyse çocuğun birisi ile diyaloğa girdim ve beni deli etti. Yaptığım yoruma cevap verdikten sonra kendisiyle çelişki yaşadı ve engelledi.
Görseller: 1-
Görseller: 2-